Suklaaterapia koulutus 25.-26.11.2017

Suklaaterapia Koulutus

Tällä kurssilla opit käyttämään erilaisia suklaa-hoitoja terapia välineenä.
Kurssilla käymme läpi ihanan hemmottelevan Suklaahieronnan koko keholle, suklaa parafiini-hoitoja, raakasuklaan valmistamista, sekä paljon tietoa suklaan ja suklaan aromien parantavista vaikutuksista. Jos haluat oppia tekemään todellisen luxushemmottelu-hoidon, tämä on se kurssi!

Käymme läpi kattavan teoriaosuuden, paljon tietoa akupisteistä ja energiakanavista, klassisenhieronnan perusteita, sekä opetellaan tekemään todellinen luxushoito!

Kurssin järjestää Superfiilis Helsinki ja opettajana toimii Superfiiliksen perustaja ja omistaja Mervi Hämäläinen. Hänen hyvinvointialan yritys Superfiilis on toiminut vuodesta 2009 ja hänellä on lähes 10-vuoden hoitotyö kokemus. Mervi on opiskellut 7-vuotta Kiinalaista lääketiedettä, on sekä klassinen- että urheiluhieroja, aromaterapeutti, Shiatsu mestari ja on opiskellut monia muita hyvinvointiin liittyviä kursseja ja koulutuksia! Mervi on erittäin innostava ja kannustava opettaja, jolla on sydämellään kouluttaa tulevia hoitajia, tai antaa jo valmiille hoitajille lisää työkaluja käyttöön!

Sinulla ei tarvitse olla mitään alaan liittyvää koulutusta, osallistuaksesi kurssille! Kaikki eivät halua hoitaa ammatikseen, mutta tällä kurssilla opit tekemään myös itsehoitoja! Ja kun omaat oikeat tekniikat voit antaa hoitoja myös läheisille ihmisillesi ilman varsinaista hoitotyötä! Jos olet jo hoitaja, tämä koulutus on sinulle erittäin hyvä lisäkoulutus!

Kurssi järjestetään
Superfiilis Helsingissä Eerikinkatu 43
18.-19.11.2017
La 10.00-17.00
Su 11.00-18.00

Kurssin hinta 220e (sisältää alv)
Hinta sisältää kurssimateriaalin, raaka-aineet, lounaan molempina päivinä, kahvit/teet, kurssidiplomin

Ilmoittaudu mukaan mervi@superfiilis.fi