25. maalis, 2017

6 KUUKAUTTA!!! ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰

TÄNÄÄN TULI 6KK TÄYTEEN!!!! ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป I DID IT!!! ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ Tämä on ollut yksi elämäni paras puolivuotinen!! Mitä kaikkea mahtavaa onkaan tapahtunut elämänmuutosprojektin ensimmäisen päivän jälkeen!!! ๐Ÿ˜ OON NIIN KIITOLLINEN, SANATON, INSPIROITUNUT, ENERGINEN!!! ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ JA MIKÄ PARASTA: MULLA ON NIIN TERVE, HYVÄ JA VAHVA OLO MUN KEHOSSANI!!! Mikä muutos puolessa vuodessa!!! Siis niin ihmeellistä!!! ๐ŸŒŸ๐Ÿ˜๐Ÿ™๐Ÿปโค๏ธ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป Elämänmuutosprojekti ei lopu tähän päivään, vaan se jatkuu kunnioittaen omaa mieltäni ja kehoani! Pitämällä huolta kehostani. Syömällä ravinnerikkaasti, liikkumalla säännöllisesti ja ylläpitäen terveellisiä elämäntapoja kaikinpuolin! ๐ŸŒŸ Kaikki on muuttunut niin radikaalisti, ihan mieletöntä! ๐ŸŒŸ Liikkuvuus on palautunut ja nykyään venyttelen joka päivä! Kunto on noussut, iho hehkuu, uni on syvää ja paineensietokyky on nykyään aika rautaa!!! ๐Ÿ’ช๐Ÿป oon iloinen, pirteä ja hyväntuulinen, en stressaa ihan pienistä! ๐Ÿ˜ฌ Mitä Mä voin sanoa muuta kuin et SUPERFIILIS!!! ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰

Jos sulla on yhtään sellainen olo et haluaisit aloittaa elämänmuutos projektin, Mä suosittelen sitä niin lämpimästi!!! โค๏ธ Jos Mä pystyin siihen, säkin pystyt! ๐ŸŒŸ mikään kiire, elämäntilanne, tai asia EI ESTÄ SUA!!! AINOASTAAN SUN OMA MIELI, ESTÄÄ SUA VOIMASTA HYVIN, olemasta paras versio itsestäsi!!! โค๏ธ Jos sä uhraat elämästäsi 6kk muutokseen, sä tulet huomaamaan että se tulee olemaan sun paras päätös ikinä! ๐ŸŒŸโค๏ธ๐ŸŽ‰ sä löydät uusia puolia itsestäsi, löydät vahvuuden ja inspiraation ja ennenkaikkea: Sulle avautuu uusi inspiroiva maailma, joka parantaa sun elämänlaatua joka ikisellä levelillä!

Mä tein muutoksen yrittäjän stressin alla, kiireen ja täysien päivien alla (ja mun täydet päivät on oikeesti täysiä!) on ollut vastoinkäymisiä henk koht elämässä, olen ollut oikeesti välillä puristuksissa. Mutta Mä päätin, MÄ TEEN SEN, NYT!!!
EI ENÄÄ TEKOSYITÄ!!

SUPERMEPA NÄYTTI MALLIA, NYT ON SUN VUORO! โค๏ธ

Muutoksen mestari
-SuperMepa-