25. maalis, 2017

52. Päivä

DAY 52 🎉🎉🎉

Suorittamisesta Nautintoon! 😍

Mun elämänmuutos projekti on herättänyt mielenkiintoisia keskusteluja. Yksi puheenaihe on ollut se, että ihmiset ihmettelevät miten tiukkaan linjaan mä oikein kykenen ja onko se hyvä että mä kiellän itseltäni kaiken. Ja koska haluan elää "huippu terveellisesti" niin eikö tule stressiä, kun pitää ottaa kaiken maailman lisäravinteita ja pitää huoli että ravinnosta saa kaiken mitä keho tarvitsee. Tähän mä voin vastata heti suorilta käsin välittömästi, ilman yhtään epäröintiä: Mikään ei ole tuntunut näin hyvältä ja oikealta pitkään aikaan. 💖Musta ei tunnu, että mä joutuisin kieltämään itseltäni mitään, vaan musta tuntuu että mulle on auennut uusi maailma täynnä jännittäviä elementtejä! Mä en todellakaan mieti mitä mä en saa, koska mulla menee kaikki aika intoillessa siitä mitä mä saan! 💖 Tää on ollut ehdottomasti yksi parhaita asioita mitä mulle on koskaan tapahtunut. Se on vähän sama kun baarissa tulee nousuhumala ja sun juoma loppuu ni et sä mieti et paljon se uusi juoma maksaa tai kauan sun pitää sitä jonottaa, sä haet sen juoman ja teet sen ilomielin. Ihminen käyttää ilomielin energiaansa ja rahaansa siihen mikä tuntuu hyvältä, josta saa jotain ja joka on kivaa.
Jotkut on myös huomauttanut siitä että terveystuotteet on valtavan kalliita ja ei olisi varaa elää näin. No faktahan on se että ihan samalla tavalla kuin epäterveellisessä elämässä, niin myös terveellisessä elämässä: tuotteita on monen hintaisia! Itsestähän se on kiinni mitä haluaa ostaa, kuinka usein syö ulkona, valmistaa itse jne... Mun perus ruoka on äärimmäisen halpaa!!! Ja kyllä, se on myös terveellistä ja hyvää! Mä olen tässä kesän aikana loihtinut monia ihania ruokareseptejä, joita tulen jakamaan kanssanne täällä! ❤️ Terveys elämä on kivaa, hauskaa, värikästä ja HALPAA jos itse niin valitset! 😊 Mä kun en käytä nyt ollenkaan alkoholia, enkä käytä mitään epäterveellisiä herkkuja ollenkaan, olen säästänyt rahaa siinä, että välillä hemmottelen itseäni terveysherkuilla! Viime kesänä hemmottelin itseäni terasseilla valkoviinillä tai siiderillä, nyt olen ostanut silloin tällöin vihersmootheja, raakasuklaata ja lisäravinteita. Kaikki on kyse valinnoista! ❤️ Toinen aihe mistä on tullut keskustelua on liikunta. Että kuinka paljon pitäisi liikkua ja tehdä mitäkin ja minkälaisia ohjelmia mulla on jne... Ihmiset välillä unohtaa sen että mä olen opiskellut yli 10-vuotta erilaisia hyvinvointikoulutuksia. Oon opiskellut liikunnallista alaa, ravitsemusta, mä olen fysiohuoltaja, lihashuollon ammattilainen, opiskelin yhteensä 7-vuotta kiinalaista lääketiedettä, erilaisia koulutuksia kehotietoisuudesta, olen parantavan tanssinohjaaja ja itse entinen urheilija. Mä olen itse ohjannut aikoinaan kuntosaliohjauksia, aerobiccii, erilaisia jumppia ja lihaskuntoo, vesiliikuntaa ja lukuisia aktiviteettejä ulkoliikunnassa kaikkina vuodenaikoina. MÄ RAKASTAN LIIKUNTAA!!!! ❤️❤️❤️ Mutta mä uskon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin! Ihan kilpaurheilussakin treeni on 50% ja palautuminen toiset 50%! Ja palautuminen ei tarkoita ainoastaan lepoa. Se sisältää hyvin paljon erilaista kehonhuoltoa. Huippukuntoon pääseminen on monen asian yhteissumma! Ja yksi tärkeä elementti on myös mieli! Mieli on kilpaurheilussakin kaiken A ja O! Mielellä on suuri mahti ihan kaikkeen. Ja sen takia yksi tärkeä tekijä on se miten sä teet asiat. Suoritatko sä vai nautitko sä? Oletko läsnä, aistitko, tunnetko miltä kehossa tuntuu? Keskittytkö hengittämiseen ja menet täysin omaan kehollisuuteen. Asioita voi tehdä monella tapaa. Mä uskon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja se on myös Superfiiliksen ydin. Sitä mä haluan muillekkin ihmisille jakaa.
Olin viime lauantaina stadikalla uimassa ja kun oli aikaa päätin että en katso kelloja tai laske matkaa paljon uin, uin vaan. Oli ihan mielettömän kaunis ja aurinkoinen päivä. Ja tää tyttöhän ui ja nautin jokaikisestä vedosta. Mä tunsin auringon mun iholla, lempeän kesätuulen ja miten ihanalta vesi tuntui! 😍 mä keskityin hengittämiseen ja täysin kehollisuuteen. Mä olen vahva uimari ja uin aika kovaa vauhtia, mutta mä en ajatellut ollenkaan mun vauhtia, vaan keskityin mun kehoon, lihaksiin ja hengittämiseen. Rintauinti on muutenkin jotenkin niin meditatiivista, kun vuorotellen pää on pinnalla ja veden alla ja samalla vedät syviä henkäyksiä, pidätät henkeä ja vapautat... Ei taas voinut välttyä ilon kyyneliltä uidessa! 😍 Mä uin sen aikaa mikä tuntui hyvältä, mulla ei ollut hajuakaan ajasta. Mä nautin koko uinnin ajan, tiukkaa treeniä mutta ei suorittamalla, vaan nauttimalla! Mä olin uinut melkein 2 tuntia.

SuperMepa muistilista kaikille:
1. Asiat voi tehdä monella tapaa.
2. Hyvinvointi on kokonaisvaltaista.
3. Huippukuntoon pääseminen on monen asian yhteissumma.
4. Kaikessa on kyse SINUN valinnoistasi.
5. Älä suorita, vaan nauti!

SuperFiiliksen mestari
-SuperMepa-