25. maalis, 2017

10. Päivä

DAY 10
Muutoksen Tuulet puhaltaa...

Se on jännä juttu elämässä, kun joku asia muuttuu, siis oikeesti muuttuu sun elämässä ni seuraa sellainen muutoksien myllerrys. Muutos tuo lisää muutoksia. Mä olen ennenkin kokenut näitä radikaaleja muutoksia elämässäni ja tiedostan sen jo aikaisemmista kokemuksista. Mun elämäni on taas sellaisessa muutoksen virtauksessa, jossa monet asiat muuttuu... Alkaa tiedostamaan eri tasolla asioita elämästään, jotka ei ole hyväksi sinulle. Alkaa huolehtimaan itsestään ja omista rajoistaan. Mä olen oikeastaan ollut jo monta vuotta aika rajaton monella levelillä. Mä olen etsinyt itseäni ja omia rajojani. Mä olen ollut aika rikkinäinen. Isän kuolema otti aika koville. Mä jouduin pysähtymään totaalisesti mun elämässäni ja se muutti mut ihmisenä. Lisäksi mun ihmissuhteet miesten kanssa on ollut myös aika dramaattisia ja repiviä. Mä olen tietyllä tavalla ollut henkisesti aika loppu ja erittäin rikkinäinen. Siitä huolimatta mä olen aina nähnyt valoa ja hyvyyttä ympärilläni. Olen ollut kiitollinen siitä mitä on, en katkera siitä mitä ei ole. Olen halunnut keskittää mieleni hyvään ja rakkauteen. Positiiviseen energiaan. Silti mä olen toteuttanut mun unelmia. Antanut itsestäni kaiken ja tehnyt valtavan määrän työtä. Mä en katkeroidu, mä en lamaannu, mä en menetä toivoani. Mä uskon että elämässä asioilla on tarkoitus. Asiat tapahtuu syystä, ei sattumalta.

Mä olen ihminen joka olen laittanut muiden hyvinvoinnin itseni edelle. Ja mä olen tehnyt sen oman itseni kustannuksella. Olen antanut muiden kohdella mua huonosti, pompotella ja manipuloida. Koska mulla ei ole ollut aina voimavaroja pitämään omia puoliani ja rajojani. Kaikki voimat on mennyt "selviytymiseen". Mä olen tietyllä tavalla ollut tuuliajolla, vaikka samaan aikaan mä olen ollut erittäin määrätietoinen ja mennyt kohti unelmiani. Se on asia mistä mä en ole ikinä tinkinyt. Mun unelmistani. Nyt on koittanut päivä, jolloin mä olen eheytynyt. Mä olen käsitellyt mun isäni kuoleman ja dramaattiset ihmissuhteet. Pitkästä aikaa mulla on tunne, että mä olen vapaa. Vapaa kaikesta, sanan joka merkityksessä. Mä olen auki, täysin auki muuttumaan ja ottamaan vastaan kaiken mitä elämä mulle haluaa tarjota. Nyt on mun aikani. Nyt on SuperMepan aika, aika jolloin mä keskityn itseeni ja omaan elämääni. Mä haluan päästä kaikista mun kahleistani irti, jotka ovat rajoittaneet mun elämääni. Mä haluan päästä täyteen potentiaaliini. Toteuttaa itseäni ja unelmiani 100%!!! Koska vaikka päällisin puolin ehkä vaikuttaa että mä toteutan itseäni täysillä, mulla on niin paljon vielä annettavaa, että kukaan ei sitä tiedä muuta kuin minä itse. Ja jotta mä pystyn täydellisesti toteuttamaan itseäni ja mun unelmiani mun täytyy laittaa mun oma elämäni kuntoon. Mun täytyy huolehtia itsestäni, omista rajoistani ja mun hyvinvoinnistani. Koska jos mä en sitä tee, ei sitä tee kukaan muukaan mun puolesta. Mä sanon että tänä kesänä todella moni asia tulee muuttumaan radikaalisti mun elämässäni ja mä olen valmis siihen, 100% valmis.

SuperMepa ei ole täydellinen yli-ihminen. Mutta hän on nainen, joka seisoo täysin omien sanojensa ja tekojensa takana. Hän antaa itsestään kaiken rehellisesti ja avoimesti. Haluaa tehdä tästä maailmasta eheämmän ja kauniimman paikan, kaiken sen raadollisuuden keskellä.

Me eletään maailmassa, jossa ihmisen pitäisi olla täydellinen. Täydellinen työ, sosiaalinen elämä, asunto, ulkonäkö, ihmissuhde jne. Me laitetaan kuvia facebookkiin ja instagramiin joissa meidän elämä näyttää täydellisen kadehdittavalta. Me näytetään tyrmäävän upeilta. Jokainen ihminen haluaisi elää meidän elämää. Tai jos se ei ole niin, me ollaan epäonnistuttu. Meidän käsitys omasta olemassa olosta ja hyväksymisestä muodostuu siitä kuinka paljon meillä on kavereita. Kuinka laajat sosiaaliset piirit meillä on, kuinka monta Facebook kaveria tai seuraajaa instagramissa. Kuinka moni tykkää mun kuvista tai päivityksistä. Sitten meillä on niin paha olla henkisesti kun pitää pitää kulisseja yllä. Otetaan pillereitä pahaan oloon, eikä OIKEASTI käsitellä vaikeita asioita ettei vaan täydellinen imago mene rikki.
Tänä päivänä ihminen ei saa olla enää inhimillinen. Kulissit on tärkeämpää kuin oma elämä!!! 😢

SuperMepalla on yksi tärkeä missio omassa elämässään:
Mä haluan näyttää mihin ihminen pystyy
Olemalla täysin inhimillinen, rikkinäinen ja epätäydellinen ihminen. Koska sitä kaikkea on SuperMepa.

Jos haluat muuttaa maailman,
muuta ensin itsesi.
-SuperMepa-