24. maalis, 2017

Prosessoiminen...

En kirjioittanut blogia elämänmuutos projektin aikana, mutta kirjoitin Facebook sivuillani "SuperMepan Elämänmuutos projekti". Laitan vanhoja kirjoituksiani tähän blogiin... Tervetuloa mukaan! 

Haluan jakaa kanssanne jotain, jotain joka tulee koskettamaan elämääni vahvasti tässä lähitulevaisuudessa. Sekä julkisesti, että henkilökohtaisessa elämässäni.

Ensin haluan vähän kertoa taustoja ja jotain itsestäni.
Eli mut tunnetaan Superfiiliksen omistajana SuperMepana. Elämänmyönteisenä, positiivisena ja yliaktiivisena. Sellainen mä olen ollut aina. Mun elämässäni on ollut paljon erilaisia vaiheita, hyvin radikaaleja muutoksia, sekä ylä- että alamäkeä, mutta uskon sydämestäni, että kaikki on mennyt juuri niinkuin pitää. Kiitollisena katson elämäni jokaista käännöstä.
Mun isä on kuollut 2011. Se oli kovin asia, mitä olen joutunut elämässäni kohtaamaan. Oikeastaan ei siihen voi edes verrata mitään muita kokemuksia, vaikka vaikeaa on ollut. Mun isä oli majuri. Hyvin urheilullinen ja aktiivinen mies. Siitä lähtien kun mä kävelin, me liikuttiin iskän kanssa. Kun mä olin 6-vuotias, iskä laittoi mut ensimmäisiin hiihtokilpailuihin. Mä hiihdin kilpaa ja rakastin sitä. Sen jälkeen seurasi lukuisia määriä urheilulajeja ja mä tajusin jo hyvin nuorena, että ihminen on luotu liikkumaan. Urheilu kantoi läpi mun elämän aina aikuiseksi asti. 19-vuotiaana mä innostuin fitneksestä, kuntosalista tuli mun toinen koti. Mä olin myös tanssinut 4-vuotiaasta asti ja rakastin tanssimista. 22-vuotiaana lähdin Mallorcalle cabaree tanssijaksi. Se on aika, jolloin mä olen liikkunut eniten elämässäni. AI että mä rakastin sitä! Mä elin 19-24-vuotiaana absolutistina elämääni, liikunnan takia. Halusin päästä huippukuntoon. Ja mä kyllä pääsinkin. Isä oli aina ylpeä mun liikunnallisuudesta. Se sanoi siitä monta kertaa vuosien varrella, kuinka ylpeä on minusta ja siitä että mä olen urheilija.


Mulle on tullut painoa niistä ajoista yli 40kg.
Hitaasti mun paino on kertynyt vuosien varrella. Mua ei ole varsinaisesti haitannut se asia, koska olen ollut tyytyväinen itseeni sellaisena kuin olen. Mä olen aina tuntenut itseni kauniiksi ja seksikkääksi, se asia ei ole koskaan muuttunut. Mutta mä olen kaivannut jo vuosia mun aktiiviurheilijan elämää. Mä olen kaivannut sitä fiilistä kun keho on vahva ja elastinen. Oon kaivannut mun lihaksia ja huippu kuntoa. Mun sisällä asuu urheilija, joka haluaa tulla taas kehiin.

Kaikella on aikansa ja nyt on sen aika. Elämänmuutos projekti. Kyllä.
Mun ystäväni ja fitnesskilpaurheilijat Maria Razmayr ja Disa Sood lähtevät mukaan tähän projektiin. Mun elämäntavat muutetaan täysin ja mä aloitan tavoitteellisen treenamisen. Maria ja Disa on mun personal trainereita koko tän projektin ajan. Ja kaikki tehdään julkisesti, koska mä haluan myös innostaa muita ihmisiä elämänmuutoksiin, parempaan elämään kohti unelmia. Oli ne sitten mitä tahansa. Kaikki on mahdollista sille, kuka uskoo unelmiinsa ja tekee kovasti töitä sen eteen.
Tämä ei tule olemaan mikään pikadieetti tai laihdutusprojekti. Vaan tämä on kokonaisvaltainen elämänmuutos projekti kohti terveellisempää ja liikunnallisempaa elämää. Sanotaanko että Terveysprojekti. Tottakai mun keho tulee muuttumaan samalla, se on fakta, mutta tärkeämpää on se miten mun elämä ja mieli muuttuu!!!
En malta odottaa tätä uutta elämänvaihdetta, mutta samalla tiedostan että helppoa se ei tule olemaan. Mä haastan itseni 100% ja heittäydyn täysillä mukaan. Mä haluan kannustaa ihmisiä terveellisiin elämäntapoihin ja aloitan muutoksen itsestäni. Tämä on sellainen juttu jota mä olen odottanut pitkään. Nyt se päivä vihdoin koittaa!!! 🎉🎉🎉
#eienäätekosyitä #elämänmuutosprojekti #supermepa #urheilijaontulluttakas #muutos #terveellinenelämä #superfiilis

Kaikki pääsee seuraamaan mun elämänmuutos projektia tykkäämällä sivusta SuperMepan Elämänmuutos projekti!
Tästä tulee kova juttu!!! 💪🏻🎉❤️✌🏻️

Elämänmuutosprojekti alkoi siis tänään! ❤️

Muutoksen mestari
-SuperMepa-