24. maalis, 2017

Muutos ei tapahdu ilman muutosta!

SuperMepan Elämänmuutosprojekti

Kesäkuussa 2016, mä aloitin oman Elämänmuutosprojektin.
Mitä se sitten tarkoittaa?
Se tarkoittaa terveellisiä elämäntapoja.
Terveellistä ravintoa, kehonhuoltoa ja itsensä kunnioittamista.
Mä uskon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja terveyteen. Mä uskon että kaikki vaikuttaa kaikkeen.
Meidän keho ja mieli on yhtä.
Mä haluan tässä blogissa kannustaa kaikkia ihmisiä omaan elämänmuutokseen! Koska ihan jokaisen meistä tulisi tehdä oma Elämänmuutosprojekti.

Elämänmuutos projekti ei ole laihdutusprojekti !
Jokaikinen kerta kun joku kysyy multa miten sun laihdutusprojekti menee, mulla kuohahtaa sisällä!!! TÄMÄ EI OLE LAIHDUTUSPROJEKTI !!!
Samalla tavalla mulla kuohahtaa kun mä näen joka puolella mainoksia laihduttamisesta! "Kesäksi bikinikuntoon" "super dieetti" jne... Sitäpaitsi jos haluaa laihtua ja sen jälkeen vielä pysyä uusissa mitoissa, joutuu jokatapauksessa tekemään elämäntapamuutoksen. No eikö se olisi järkevintä tehdä heti? Dieetit ei aja pohjimmiltaan terveyden ilosanomaa. Ne ajaa nopeita tuloksia ja ulkonäköön keskittyviä paineita! Monesti vielä dieetit ovat kaukana oikeasti terveellisestä ja ravinnerikkaasta ruokavaliosta. Ja kuinka paljon tunnenkaan tapauksia, jotka ovat saaneet laihdutettua ihmedieetillä loistavia tuloksia ja myöhemmin saaneet kaikki takaisin korkojen kera.

Tässä blogissa haluan jakaa terveyden ilosanomaa ja kertoa omasta muutoksesta ja eri vaiheista elämässäni. Elämänmuutos on todellakin PROJEKTI. Mutta lopulta se olisi jokaiselle meistä kaikista tärkein projekti! Terveys on kaikista tärkein asia! Ja oikeastaan sen oivaltaa totaalisesti, vasta kun sen menettää. Pidä siis itsestäsi huolta, loppuun asti!

Rakkaudella
Muutoksen mestari
-SuperMepa-