15. maalis, 2017

Kohtaa pelkosi!

Miten voitan pelkoni?

Tässä blogissa haluan käsitellä aihetta pelko, koska se on aihe joka koskettaa meitä ihan jokaista. Me ihmiset käsitellään pelkoa eri tavalla ja koetaan se eri tavalla, mutta yksi yhteinen tekijä kuitenkin on olemassa:
Meitä kaikkia pelottaa.
Mikä meitä sitten pelottaa?
Monetkin asiat. Eniten varmasti ihmisiä pelottaa epävarmuus ja asiat joista meillä ei ole kosketuspintaa, kokemusta tai varmuutta. Tuntematon pelottaa. Epäonnistuminen pelottaa. Tiesitkö, että lopulta pelko on kaikista negatiivisin tunnetila, jopa pahempaa kuin viha.
Kyllä luit oikein ja minulla on vahvat perustelut tähän argumenttiin. Ensinnäkin pelko lamaannuttaa. Se estää sinua toimimasta, estää sinua olemasta oma itsesi. Pelko syö ihmistä sisältä, se voi pahimmassa tapauksessa viedä ihmiseltä ilon ja elämänhalun. Pelko saa myös ihmiset tekemään hirveitä julmuuksia ja mikä pahinta ihminen itse kuvittelee tekevänsä oikein pelon vallassa. Pelko on todellakin pimeydestä, erittäin vahingollinen ja negatiivinen tunnetila.
Kiinalaisessa lääketieteessä ajatellaan, että jokaisella sisäelimellä on oma tunnetilansa ja pelon asuinsija on munuaisissa. Munuaisista taas ajatellaan, että ihmisen elinvoima ja essenssi asuu munuaisissa. Pelko vie munuaisia epätasapainoon ja näin ollen ihmisen elinvoima ja sisäinen essenssi kärsii.

Paras tapa voittaa oma pelkonsa on kohdata se. Hyväksyä se tosiasia, että pelottaa ja käsitellä asia. Pelkoa ei lopulta voi paeta, koska pelko on sinussa, ei ulkopuolisissa asioissa.
Ensimmäisenä koita tiedostaa mikä sinua pelottaa ja miksi? Suurin osa peloista on ihmisen oman pään sisällä ja ihan turhaa. Pelko on sisäänpäin kääntynyttä vihaa ja se voi juontaa juurensa todellakin pitkältä ajalta. Jopa asioista, joita et itse tiedosta. Pelko voi liikkua jopa sukupolvelta toiselle. Koita siis selvittää mikä sinua pelottaa!

Pelko estää ihmistä olemasta vapaa. Se estää ihmistä toteuttamasta itseään. Se lamaannuttaa ja estää sinua pääsemästä täyteen potentiaaliisi. Estää sinua suorittamasta omaa kutsuasi, omaa elämäntehtävääsi.

MIKÄ SINUA PELOTTAA?

MIKÄ ESTÄÄ SINUA PÄÄSEMÄSTÄ PARHAAKSI VERSIOKSI OMASTA ITSESTÄSI? SINUN TÄYTEEN POTENTIAALIISI!

MIKÄ ESTÄÄ SINUN OMAA KUTSUASI, SUORITTAMASTA SINUN ELÄMÄNTEHTÄVÄÄSI, JONKA TAKIA SINÄ OLET SYNTYNYT TÄHÄN MAAILMAAN!

Pidä itsestäsi huolta henkisesti, fyysisesti ja mentaalisesti! Jos sinulla on pelkotiloja hae apua! Käy kehon hoidoissa, kehosi on täynnä tunnelukkoja, jotka voivat viedä omia tunteitasi epätasapainoon! Puhu asioistasi luotettaville ystäville, älä pidä asioitasi sisällä. Jos sinulla ei ole sellaista ystävää, jolle voisit uskoutua, voit puhua asioistasi terapeutille tai parantajalle. ( Muista että meitä sitoo vaitiolovelvollisuus, voit puhua täysin luottamuksellisesti! )

MUISTA ETTET OLE KOSKAAN YKSIN!
Kohtaa siis Pelkosi,
jotta pääset täyteen potentiaaliisi,
täyteen vapauteen.
Olemaan sinä!
-SuperMepa-