11. maalis, 2017

Suurin Unelmani

Olen paljon pohdiskellut omia unelmiani.

Kun on paljon kaikkea mitä haluaisi toteuttaa. Monia eri todellisuuksia, joita tässä elämässä voisi elää. Kaikkea ei elämässä pysty toteuttamaan, ei edes SuperMepa. 

Mulle suurin unelma tarkoittaa kolmea sanaa
1.Vapaus
2.Hetkessä eläminen
3.Superfiilis
Se että seuraan omaa tarkoitustani, intohimoani ja intuitiotani. Minne ikinä se viekään mua. Mitä hulluimpiin ideoihin. Kunhan saan toteuttaa itseäni sellaisena kuin olen, sillä palolla mitä minussa on! 💎 seurata omaa kutsuani, tehdä sitä mikä tuntuu oikealta. Tarkoitetulta. Rakastaa ja olla rakastettu. Juuri sellaisena kuin on. Aitona ihmisenä.

Vaikka olen nuori, mä olen elänyt jo useita eri todellisuuksia. Olen ollut varaton reppureissari, liiketoimintaa pyörittävä yrittäjä, toteuttanut unelmia, ottanut riskejä, elänyt täysillä, toteuttanut itseäni, Rakastanut, särkynyt, eheytynyt, uudistunut ja oivaltanut. Mä vain yksinkertaisesti haluan olla minä sellaisena kuin olen. Mä olen villi, super energinen, itseään toteuttava parantava taiteilija. ✌🏻️ Mulle on aina ollut hyvin selkeetä kuka Mä haluan olla. Mun suurimman idolini kaltainen. Ja mun suurin idoli on mun oma isäni. Maailman positiivisin ihminen. 💎

Be the Person you want to Be 💎
-SuperMepa-