2. maalis, 2017

Mikä sinua estää toteuttamasta itseäsi?

Miksi en saa toteutettua unelmaani?

Niinkuin olen aina lähes kaikissa kirjoituksissani painottanut mielen voimaa, niin myös tässäkin. Suurin syy joka estää sinua toteuttamasta unelmaasi on oma mielesi. Monesti ihmiset miettivät sitä mitä he eivät halua, kun pitäisi juuri ajatella päinvastoin, eli sitä mitä haluaa. Sinä luot omaa todellisuuttasi,
KESKITÄ INTENTIOSI SIIHEN MITÄ HALUAT!

TARTU TILAISUUKSIIN!!!
Elämä kyllä antaa sinulle jatkuvasti tilaisuuksia, mutta sinun on tartuttava niihin! Oletko nähnyt elokuvan Yes man? Jos et ole, suosittelen lämpimästi. Elokuvassa on ideana, että päähenkilö on perus kielteinen ihminen, ei ota riskejä, elää varman päälle jne. Hän päätyy tilaisuuteen, jossa neuvotaan vastaamaan kaikkeen "kyllä"! Ja pian hän huomaa kuinka radikaalisti hän itse muuttuu ja hänen koko elämänsä. Tartu siis tilaisuuksiin! Muista että uusi on aina kaikille vierasta ja pelottavaa, mutta jos kuuntelet intuitiotasi, kaikki tulee menemään niinkuin pitääkin!

ÄLÄ PELKÄÄ VIRHEITÄ!!!
Sinun ei tarvitse osata kaikkea heti tai olla täydellinen. Kaikki me tehdään virheitä! Yritä rohkeasti ja opettele tekemään asiat oikein. Tärkeintä on, että teet ja yrität! Niin sinä opit ja kasvat lopulta huippu osaajaksi omassa jutussasi! Muista että kukaan ei ole seppä syntyessään! Aina kun alat tekemään jotain uutta, et voikaan tietää miten se tehdään, koska teet sen ensimmäisen kerran! Kaikki opetellaan tekemään alusta alkaen. Kun toimin vielä tapahtumajärjestäjänä, aloimme luomaa tapahtumia tyhjästä! Meillä ei ollut hajuakaan mitä pitää tehdä tai miten, mutta me opeteltiin ja siinä samalla opittiin. Luuletko että ensimmäisen lentokoneen keksijä sai apuja ohjeista? EI, hän opetteli tekemään kaiken alusta alkaen ja lopulta onnistui. Kaikki on mahdollista, ainoastaan oma mielesi luo rajoitteet!

ÄLÄ VERTAA ITSEÄSI MUIHIN!
Muista, että tässä maailmassa on tilaa kaikille, ihan jokaiselle joka haluaa toteuttaa itseään. Toisen onnistuminen ei ole sinulta pois, vaan päinvastoin! Ota se inspiraationa ja haasteena vastaan. Mitä enemmän ihmiset toteuttavat itseään, sitä helpommaksi se tulee kaikille itsensä toteuttajille! Maailma muuttuu sellaiseksi, jollaiseksi me luomme sitä! Suhtaudu itsensä toteuttajiin positiivisesti ja ihaillen, älä kilpaillen ja kadehtien.

LÖYDÄ OMA KUTSUSI, OMA JUTTUSI!!!
Lähde toteuttamaan omaa juttuasi ja omaa intohimoasi! Ja tee se omalla tyylillä, antaen oman persoonallisuutesi loistaa! Älä yritä olla kukaan toinen, parhaiten tulet onnistumaan olemalla aito oma itsesi! Älä lähde matkimaan toisen tekemää juttua, vaan yritä löytää oma tiesi! Parhaat asiat elämässä on aitoja, ja se aitous vaan toimii ihan kaikessa! Sitäpaitsi se on 1000 kertaa helpompaa olla oma itsensä sellaisena kuin on, kun vetää päivästä toiseen roolia, tai esittää jotain mitä ei ole. Mielummin olet aito ja vähän epätäydellinen, kuin epäaito ja täydellinen versio jostain omasta illuusiostasi!

ÄLÄ YRITÄ TAVOITELLA KAIKKEA KERRALLA!!
Muista välitavoitteet. Et voi olettaa olevasi heti siinä asemassa, missä haluat olla. Muista, että jokaisella itsensä toteuttajalla on vuosien työmäärä taustalla! Aseta itsellesi realistisia välitavoitteita. Jostain se on vaan aloitettava! Pienistä puroista syntyy lopulta iso virtaus!


Ja tärkein asia, joka sinun täytyy iskostaa mieleesi: SINÄ ELÄT VAIN TÄMÄN YHDEN KERRAN. JOS HALUAT TEHDÄ JOTAIN TEE SE! Älä sorru ajattelemaan, "No mä sitten joskus toteutan tämän kun on hyvä aika". Ikävä tuottaa pettymys, mutta sitä hyvää aikaa ei tule. Se aika on NYT!!!

Älä unelmoi elämääsi,
vaan elä unelmaasi!!!
-SuperMepa-