2. maalis, 2017

Vetovoiman laki

Tässä blogissa kerron teille kokemuksiani vetovoiman laista. Ensimmäisen kerran kuulin asiasta 2007, mutta 2009 perehdyin asiaan kunnolla ja sillä tiellä ollaan edelleen. Vetovoiman laki on mielenkiintoinen juttu ja se on uskomatonta miten se toimii! Homma perustuu siihen, että sinun tunteet ja ajatukset ovat magneetteja asioille mitä saat elämääsi. Se mitä me ajatellaan ja mihin me suunnataan energia luo meille tunnetiloja. Ihminen ei aina edes ymmärrä kuinka vahvasti meidän tunteet vaikuttaa ihan kaikkeen! Sinä vedät puoleesi sitä mitä ajattelet/tunnet. Toisin sanoen:
SINÄ ITSE LUOT ELÄMÄÄSI!

Muistan lukion filosofian tunneilla aikoinaan, miten minun maailmani mullistui, kun sisäistin, että kaikki meidän ympärillä on energiaa. Kaikki mitä tässä universumissa on, koostuu pienen pienistä molekyyleistä, kaikki on ainetta ja energiaa, myös ihminen. Ihminen on oppinut käyttämään elementtejä, ja voi tulen, ilman, puun, metallin, maan ja veden ansiosta rakentaa ja muokata lähes mitä tahansa! Tai oikeastaan voi muokata mitä vaan, näin ainakin koko ihmisen historia todistaa. Mitä ihmeellisempiä keksintöjä ihminen on saanut aikaiseksi!!! Radio, tv, internet, sähkö, auto, lentokone jne... Onhan se aika mieletöntä!!! Elementit siis tavallaan kommunikoivat keskenään ja muokkaantuvat ja muuttavat muotoaan, ihminen on oppinut koko ajan lisää.

Kouluaikana, yksi luokkakaveri kertoi, että pystyy unessaan muokkaamaan unen tapahtumia. Tämä tietenkin tarkoittaa sitä, että sinun tulee ymmärtää olevasi unessa.
No kerran kun sitten tajusin unessani olevani unessa, muistin tämän ja päätin kokeilla. Ja se TOIMI!!! Pystyin muokkaamaan untani miten halusin. Sitä missä olen, ketä unessa on, värejä, maisemia, ihan mitä tahansa! Se oli yksi elämäni oudoin kokemus, mutta ihan mieletöntä! Kun tutustuin vetovoiman lakiin ensimmäisen kerran vuonna 2007, ymmärsin heti mistä on kyse.
Mielen mahti on rajaton.

Meidän mieli luo asioita. Oikeastaan kaikki maailmassa on lähtenyt ihmisen mielestä. Joku on saanut vision, näyn ja sen jälkeen luo ja toteuttaa asian.
Minulle tuli joskus aikoinaan tajuntaan se, että ihminen kuuluu tähän samaan universumiin kun kaikki muukin aine ja energia. Ihminen jopa johtaa sähköä! Tämä oivallus sai minut ymmärtämään, kuinka me vedetään puoleemme asioita omalla taajuudellamme "värähtelyllä". Ihminen ajattelee päivässä noin 60 000 ajatusta. Se on valtava määrä! Sen takia äärimmäisen tärkeää on välillä tyhjentää pää "turhasta roskasta". Tavallaan tyhjentää muisti ja ladata uusia puhtaita ajatuksia. Oivia tapoja on meditaatio, mind fullness, yoga, liikunta, rentotutumisharjoitukset jne. Kun tyhjennät mieltäsi sinun on helpompi keskittyä siihen mitä ajattelet.

Kun mä olin lapsi, isä alkoi opettamaan minulle positiivisen ajattelun voimaa. Hän antoi minulle lukuisia esimerkkejä arjen askareista, elämän vaikeimpiin kysymyksiin. Kaikesta voi löytää erilaisia näkökulmia! Kaikesta voi löytää hyvää tai huonoa. Iskä opetti, ettei sillä ole aina niin paljon merkitystä mitä tapahtuu, vaan sillä on suurempi merkitys miten taphtumiin suhtautuu, miten ne ottaa vastaan ja miten ne käsittelee. Isä opetti kiitollisen mielen mahdin ja voiman. Kukaan ei synny automaattisesti positiiviseksi tai negatiiviseksi. Tottakai ympäristöllä on merkitys, mutta suurin merkitys on sinun omalla mielelläsi. Sinä itse päätät ja valitset sen miten asioihin suhtaudut ja otat ne vastaan. Ja kun toistat tarpeeksi kauan, mistä tahansa tulee ihmiselle automaatio. Sellaisia me vaan ollaan.

On tärkeää tiedostaa, että pelkkä ajattelu ei kuitenkaan riitä. Sinun on myös toimittava. Vaikka kuinka ajattelet positiivisesti kotisohvalla, se ei vielä riitä muuttamaan elämääsi.
Oletko koskaan miettinyt sitä miksi toiset ihmiset menestyy ja toiset ei? Se ei ole yhteensattumaa. Jos kova intohimo ja kova tekeminen kohtaa, se on varma tie menestykseen. Jos sinulla on suuri intohimo, keskität energiasi ja mielesi 100% omaan juttuusi ja intohimo, joka saa ihmiset tekemään hulluja asioita. Tekemään hullun lailla töitä kohti päämäärää. Ja kun toteutat itseäsi ja omaa juttuasi, teet sitä mistä tykkäät, olet kiitollinen ja positiivinen. Se vaan toimii se yhtälö, vetovoima.

Onko tämä sitten ristiriidassa kohtalon, tarkoituksellisuuden, johdatuksen tai intuition kanssa? Ei. Jos sinulla on palo ja intohimo tehdä jotain asiaa, se on sinulle kutsumus. Sinä olet syntynyt tekemään juttuasi, oli se sitten mitä tahansa. Kun seuraat intuitiotasi ja omaa paloasi, et voi mennä ristiriidassa tarkoituksellisuuden kanssa. Uskon että sinun palo ja intohimo on sinun kutsumus tässä elämässä. Ja kun lähdet toteuttamaan asioitasi, omaa polkuasi sinä tulet huomaamaan kuinka asioilla on merkitys, sinua johdatetaan. Tapaat oikeat ihmiset, löydät oikeat paikat, palat vain loksahtavat paikoilleen.

On tärkeää ymmärtää, että vetovoiman laki toimii tiedostat sitä itse tai et. Sinä vedät puoleesi asioita kuin magneetti!
Jos haluat muuttaa elämääsi, noudata tätä tekemääni 10 kohdan ohjelmaani:

UNELMAT TOTEEN TOP 10

1. Ajattele sitä mitä haluat, älä sitä mitä et halua.
2. Yritä nähdä asioissa positiiviset puolet!
3. Ole kiitollinen siitä mitä sinulla on, äläkä katkera siitä mitä sinulla ei ole.
4. Päätä mitä sinä haluat ja lähde toteuttamaan suunnitelmallisesti omaa päämäärääsi.
5. Älä syytä ulkopuolisia tekijöitä omista vaikeuksistasi, sinä olet päävastuussa omasta elämästäsi, vain sinä voit elämääsi muuttaa.
6. Usko itseesi ja omaan juttuusi, visualisoi ja ota asenteeksi "Fake IT till you make IT!" Alat jo elämään omaa juttuasi ja visualisoimaan kuin se olisi jo tapahtunut.
7. Tee paljon töitä, mikään ei tapahdu itsestään. Sitoudu ja jos et onnistu, ota asenteeksi: "Okei toi ei toimi kokeillaan löytää toinen väylä samaan lopputulokseen".
8. Luota intuitioosi!
9. Opettele hallitsemaan negatiivisia tunnetilojasi, ei tarvitse olla täydellinen, mutta muista: Vedät puoleesi sitä mitä ajattelet/tunnet.
10. Ole läsnä tässä hetkessä. Älä elä liikaa menneisyydessä tai tulevaisuudessa. Maista, haista, näe mitä ympärillä tapahtuu. Ennenkaikkea: NAUTI JOKAISESTA HENKÄYKSESTÄSI!!! 🌟

SINÄ ITSE LUOT ELÄMÄÄSI!
-SuperMepa-