25. helmi, 2017

Unelmien toteuttamisen ABC osa 3

Tässä kolmannessa osiossa annan sinulle lisää työkaluja Unelmasi toteuttamista varten.
Ensimmäisessä osiossa käsittelin aihetta kuinka kovasti sinun täytyy tehdä töitä, kompromisseja ja luopua asioista.
Toisessa osiossa käsittelin asiaan perehtymistä kunnolla, verkostoitumisen tärkeyttä sekä uskoa itseensä ja omaan unelmaansa.
Ja nyt sitten päästään kaikista hauskimpaan osioon eli positiivisen ajattelun voimaan, unelmien visualisoimiseen ja siihen miten tarkoitettua kaikki on.

Olen matkallani tutustunut ihan mielettömiin ihmisiin, jotka ovat olleet niin merkityksellisiä elämää mullistavia kohtaamisia! Eräs hyvin tärkeä kohtaaminen oli rakkaan ystäväni Laura Janger-Laition kanssa. Tutustuttiin Lauran kanssa opiskellessa naurujooga ohjaajaksi maaliskuussa 2009. Jaettiin sattuman kautta Lauran kanssa yhteinen huone ja löydettiin välittömästi yhteinen sävel ja intohimo! Puhuttiin elämästä ja asioistamme todella rehellisesti ja avoimesti. Laura tutustutti minut ensimmäisen kerran Vetovoiman lakiin, siihen että vedät puoleesi niitä asioita johon sinulla on "taajuus" sinun energia, mieli, ajatukset jne. Laura kertoi, että hän piti kiitollisuuden päiväkirjaa, eli listasi joka päivä asioita joista on kiitollinen. Laura oli kirjoittanut kirjaansa myös myös toiveita ja asioita, jotka päätti tapahtuvan. Minun kohtaamisenkin hän oli kirjaansa kirjoittanut. Olimme koulutuksessa Helsingin ulkopuolella ja hän oli kirjoittanut, että haluaa kohdata samanikäisen naisen Helsingistä, joka jakaa samanlaisen ajatusmaailman ja että hänestä tulee Lauran ystävä. Ja mahdollinen bisnes partneri. Laura jopa kirjoitti siitä, että haluaa jakaa saman huoneen kanssani ja me ihan sattumalta päädyttiin kahdestaan samaan huoneeseen. Se oli kaikin puolin ihmeellinen tarina! Lauran inspiroimana aloitin oman kiitollisuuden päiväkirjani tuolloin 2009. Näitä kirjoja löytyy nykyään kotoani pilvin pimein. Laura tutustutti minut myös Aarrekartan ihmeelliseen maailmaan ja innostuin siitä niin paljon, että lähdin jopa koulutukseen opiskelemaan asiaa lisää. Laura oli todellakin elämää mullistava ihminen minulle! Lauran kanssa suunniteltiin jopa yhteistä bisnestä aikoinaan yhdessä! Molemmat oltiin kovia tekijöitä, joilla oli suuri palo vaikuttaa asioihin ja ihmisiin. Tie vei kuitenkin toisin, mutta niin tarkoituksessa kuin olla ja voi. Minä lähdin rakentamaan omaa Superfiilistäni ja Laura perusti Hima Happiness organisaation. Jos et ole tutustunut vielä Himaan tai Lauraan, suosittelen tätä erittäin lämpimästi! Hima tarjoaa joogaa, koulutuksia, retriittejä, himassa on jopa orgaaninen kahvila! Laura on yksi parhaista tyypeistä, ketä olen koskaan tavannut elämäni aikana! Eli kohtaamiset ovat erittäin tärkeitä ja tarkoitettuja! Älä koskaan aliarvioi niiden merkitystä! Asiat eivät välttämättä aina mene juuri niinkuin suunnittelet, mutta ne menevät juuri niin niinkuin on tarkoitus! Eli parhaalla mahdollisella tavalla.

Unelman toteuttamisessa on erittäin tärkeää kohdistaa ajatukset positiiviseen ajatteluun! Koska se vetää puoleesi positiivisia asioita! Olet kuin magneetti joka vetää puoleensa sitä mitä päässäsi pyörii.
Hyvä tapa ruokkia positiivisuutta on olla kiitollinen. Ja erittäin hyvä tapa ruokkia kiitollisuutta on kirjoittaa asioita ylös! Aloita oma kiitollisuuden päiväkirja. Kirjoita ylös asioita, joista olet kiitollinen tänään. Aina löytyy jotain kiitettävää, jotain positiivista. Kun ruokit tätä tapaa, jossain vaiheessa huomaat ettei sinun tarvitse enää kirjoittaa asioita ylös. Automaattisesti alat keskittämään ajatuksesi positiivisiin asioihin, osaat nähdä paremmin ne asiat jotka ovat hyvin ja lopulta löydät uusia näkökulmia niihinkin asioihin, jotka eivät ole hyvin. Sinä olet sitä, mitä sinun ajatuksesi ovat. Luot elämääsi omilla ajatuksillasi ja valinnoillasi. Vedät puoleesi sitä mihin suuntaat ajatuksesi.

Sitten tietenkin visualisointi!
Aarrekartta on oiva keino visualisoida omat unelmat! Aarrekartta on tavallaan kartta kohti unelmiasi. Se että kirjoitat asioita ylös (ja mielellään käsin, omalla käsialallasi) vahvistaa ja selkeyttää ajatuksiasi. Lisäksi muistat ne paremmin, ne iskostuvat mieleesi paremmin. Tutkit kuvia ja valitset niistä karttaasi oikeat!Aarrekarttoja on erilaisia tapoja tehdä. Yksi tapa on leikata kuvia ja lauseita,liimata ne isolle kartongille. Tai sitten jos olet luova ihminen, voit kirjoittaa kauniilla käsialalla asioita, maalaten tai piirtäen visualisoida ja kuvittaa karttaasi! Voit luovalla tavalla tehdä juuri sellaisen aarrekartan joka on sinun näköisesi. Mutta jos haluat että kartta OIKEASTI toimii: Osallistu aarrekarttakouluttajan järjestämään aarrekarttapäivään!!! Pelkkä aarrekartan tekeminen kotona, ei ikinä tule pääsemään samalle tasolle kuin ryhmässä aarrekarttakouluttajan kanssa vietetty päivä! Jotta saisit murrettua omat ajatusmallisi, toimintatapasi ja iskostettua asiat alitajuntaasi kartta vaatii tehtävät ja sen kokonaisuuden mitä päivän aikana tehdään! Itse järjestän aarrekarttapäiviä Superfiiliksessä. Olen itseasiassa kehitellyt oman Superfiilis-kartan, jossa käytän kaikkia aarrekarttakoulutukseen tarvittavia työvälineitä, mutta olen lisännyt siihen vielä itse hyväksi havaitsemia kehollisuus-ja mielenharjoituksia vahvistamaan omaa potentiaaliasi ja kutsuasi. Tarkoituksena on löytää oma sisäinen Superfiilis, tulla täyteen potentiaaliin! Seuraava "Löydä sisäinen Superfiilis"-sisäisen potentiaalin kurssi on 12.3.2017 Superfiilis Helsingissä!
Jos haluat osallistua ilmoittaudu mervi@superfiilis.fi

Vaikka olen itse tehnyt lukuisia karttoja, teen silti jatkuvasti uusia karttoja. Ja aina ryhmässä harjoitusten kera! Olen havainnut tässä melkein 10-vuoden aikana, että on suuri ero toimivuudella teetkö pelkän kartan kotona yksin, vai sitten ryhmässä Aarrekarttakoulutuksessa tehtävien kera! Pelkkä kartta ei vain toimi samalla teholla! Se ei ole laisinkaan sama asia! Joten: JOS HALUAT VIEDÄ UNELMASI NEXTILLE LEVELILLE, OSALLISTU AARREKARTTAPÄIVÄÄN!

Löydä oma sisäinen Superfiilis!
-SuperMepa-