25. helmi, 2017

Unelmien toteuttamisen ABC osa 2

Viime blogissani aloitin käsittelemään aihetta miten unelmat saadaan todeksi. Minulla on aina ollut suuri kutsumus aitouteen, rehellisyyteen ja jakaa ihmisille aitoa todellisuutta. Ei muodostaa illuusiota asioista, jotka eivät ole todellisia. Kuten nyt vaikka tämä unelmien toteuttaminen. Sinun täytyy tietää mihin olet sitoutumassa. Viime tekstissä kerroin miten lujasti töitä on tehtävä, kuinka vahvasti sinun on sitouduttava, luovuttava monesta asioista, tehtävä kompromisseja ja mennä oikeasti EPÄMUKAVUUSALUEELLE!

Tässä osiossa 2 annan sinulle vinkkejä, miten lähdet toteuttamaan omaa unelmaasi.
Ensinnäkin mikä ikinä onkaan unelmasi, perehdy asiaan KUNNOLLA, tule rautaisen kovaksi ammattilaiseksi juuri siinä asiassa! Näin saat varmuutta ja uskottavuutta, sekä itsellesi että muille. On tehty tutkimuksia, että kun ihminen tekee töitä 11 000h jonkun asian eteen, hän tulee asiassa vasta oikeaksi osaajaksi. Eli nyt tajuat, että töitä on tehtävä ja PALJON! Jos teet päivässä 8h töitä unelmasi eteen, se tarkoittaa 1375 päivää, eli fakta on että kovallakin työmäärällä matka kohti unelmaa vie vuosia. Tietenkin voi olla myös pienempiä ja helpommin toteutettavia unelmia, mutta kaikki unelmat joka tapauksessa vaativat paljon työtunteja!

Sitten erittäin tärkeä juttu: Sinun täytyy verkostoitua, hankkia kontakteja, ihmisiä kenellä on sama palo tehdä asioita! Kukaan ei saavuta unelmaansa yksin. Vaikka rakentaisitkin unelmaasi yksin, tarvitset kontakteja ja muita ihmisiä. Sinun täytyy olla ryhmäpelaaja! Jokaisen menestyneen ihmisen takana on mentoreita, valmentajia, kontakteja jne. Yksin lentosi ei tule kestämään. Tarvitset myös vertaistukea, muuten et kestä paineita ja luovutat kerta toisensa jälkeen. On myös tärkeää ympäröidä itsensä ihmisillä ketkä toteuttavat itseään! Se kannustaa itseäänkin toteuttamaan! Sellainen seura myös inspiroi ja pitää Liekin yllä! Oikeastaan kukaan muu ei tiedä mitä itsensä toteuttaminen on, muut kuin he jotka sitä jo tekevät! He ymmärtävät ettei sinulla ole aina aikaa, tukevat, kannustavat ja auttavat sinua! He vievät sinua kohti omaa päämäärääsi, eivätkä vedä sinua alaspäin. Ympäröi itsesi myös positiivisilla ihmisillä! Jotka antavat sinulle energiaa, eivätkä vie sitä! Unelmien toteuttaminen on raskasta puuhaa, tarvitset kaiken energian ja elämänilon, muuten et kestä paineita ja luovutat lopulta.

Ole kärsivällinen. Mikään ei tapahdu hetkessä! Kun esim aloitat yritystoiminnan normaali aika kunnes homma lähtee oikeasti pyörimään on 3-vuotta.
Ja yrittäjä joutuu tekemään valtavan työmäärän tämän ensimmäisen 3-vuoden aikana! Lisäksi joutuu koko ajan opettelemaan uusia asioita, kokemaan taloudellisia vaikeuksia ja olemaan vastuussa yksin kaikesta. Tai kun aloitat urasi toisen palkkalistoille, et voi olettaa olevasi heti toimitusjohtaja. Sinun täytyy aloittaa pohjalta ja edetä hitaasti ja suunnitelmallisesti kohti päämäärääsi. Ole siis kärsivällinen ja pitkäjänteinen, muuten et tule onnistumaan. Sinun kannattaa ottaa tavoitteeksi realistiset välietapit. Matka päämäärään voi kestää 10-vuotta ja se voi olla rankka ajatus, mutta voit tehdä jokaiselle vuodelle välietapin kohti todellista päämäärää. Tärkeää on kokea onnistumisia, saavutuksia ja menestyksen tunnetta. Muuten ei jaksa perille asti.

Sitten erittäin tärkeä asia: SINUN TÄYTYY USKOA ITSEESI! Jos et itse usko itseesi ja omaan juttuusi, niin miten kukaan muukaan uskoisi? Ja välillä saattaa tulla aikoja, kun olet ainoa ihminen joka uskoo omaan juttuusi. Tulet saamaan paljon kritiikkiä, arvostelua, epäuskoa, vähättelyä jne. Tulet kuulemaan esim lauseita "Kannattaako ottaa noin suuria riskejä? Mitä jos epäonnistut?" Tähän olen aina vastannut: "No mutta mitäs sitten jos mä onnistun?" Jokaiselle mun epäilijälle mä olen näyttänyt mistä tämä kana pissii! Mä nimittäin onnistuin! USKO ITSEESI, MUUTEN ET ONNISTU. Älä kuuntele epäileviä lauseita, muista että tämä on SINUN unelmasi! Ja riskejä ei voi ottaa varman päälle! Aina on olemassa mahdollisuus epäonnistumiseen, sekin sinun on hyvä ymmärtää. Mutta on myös hyvä tiedostaa, että elämässä mikään ei ole varmaa. Jopa sinun elämisesi on epävarmaa ja saatat menettää henkesi, vaikka jo tänään.

Tee siis päätös, mitä sinä haluat elämästäsi? Sinä itse luot omaa elämääsi ja olet päävastuussa sen sisällöstä! Muista että aika on erittäin rajallinen. Mitä ikinä haluatkaan elämältäsi, heittäydy siihen täysillä, tee intohimolla, älä kulje sieltä mistä aita on matalin, vaan haasta itseäsi, tee kovasti töitä ja nauti siitä mitä teet.
Muista, että jokainen joka lähtee toteuttamaan unelmaansa joutuu tekemään myös paljon epämieluisia asioita, et voi toteuttaa mitään tehden vain mieluisia asioita oman fiiliksen mukaan.

Tämä on todellisuutta.
Ja sinun on ymmärrettävä:
Ilman todellisuutta, sinulla ei ole mitään.

Unelmien duunaaja
-SuperMepa-