22. helmi, 2017

Miten saan unelmat todeksi?

Tiesitkö, että sinä estät itseäsi pääsemästä täyteen potentiaaliisi?

Onko sulla joku unelma jonka haluaisit toteuttaa? Joku salainen haave tai kyky jonka haluaisit tuoda esille, mutta kun ei...
Ei ole taloudellisia resursseja, elämäntilanne on nyt huono, ei ole sopiva hetki...
Nyt mä kerron sulle järkyttävän salaisuuden: oikeaa hetkeä ei tule ikinä. Tai itseasiassa tulee, mutta ei niinkuin sinä sen ajattelet.
Oikea hetki tulee silloin, kun sä itse sitoudut unelmaasi. Lähdet toteuttamaan, et luovuta ensimmäisen vastoinkäymisen jälkeen, et edes tuhannen jälkeen. Kun sä sitoudut ja olet tosissasi, silloin tulee oikea hetki.

No Miksi sä et sitten toteuta sun unelmaa, haavetta tai kykyä? Koska sun mieli ei anna tehdä sitä. Sä pelkäät epäonnistumista, et jaksa tehdä töitä unelmasi eteen (koska sitä se vaatii ja paljon!) mutta ennen kaikkea sä pelkäät MUUTOSTA ja sitä että mitä sitten tapahtuu... Ihminen kun on sellainen että se tottuu ja takertuu, ei osaa uudistua ja muuntautua niin helposti. Ei uskalla hypätä tyhjään, kun ei tiedä mitä sitten tapahtuu.
Ja voihan sitä pariksi kuukaudeksi aina innostua jostain ja suunnitella kaikkea, mutta mitä sille innostukselle ja visiolle sitten tapahtuu? Miksi sä et lähde pitkäjänteisesti toteuttamaan omaa unelmaasi?

Mä olen rikkonut kaavan. Murtanut itseni oman mieleni läpi. Korvannut ajatuksen "En mä pysty" ajatuksella "Mä teen". Poistanut mielestäni "En mä osaa" ottanut asenteeksi "Mä opettelen". NLP-maailmassa opetellaan sisäistämään mantra "Fake it, till you make it". Sä otat asenteeksi sen, että sä toteutat mitä ikinä sä haluat toteuttaa. Kaikki lähtee ensiksi sun asenteesta. Ilman oikeaa asennetta, sä et tule kestämään tulevia paineita, vastoinkäymisiä, kompromisseja ja voimavaroja joita revitään omasta selkänahasta. Miten tämän asenteen oikeastaan saa, onkin sitten toinen juttu. Sellaisen raudan lujan asenteen, että sä teet kunnes sä onnistut. Siinä mukaan kuvioihin tulen minä. Ihminen joka olen tehnyt sen kaiken, oppinut virheistäni ja oivaltanut niin paljon. Mulla on niin suuri intohimo tehdä tätä, mitä mä teen. Niin suuri intohimo auttaa ihmisiä löytämään oman sisäisen potentiaalin, joka meissä kaikissa on. Tämä blogini tulee käsittelemään kaikkea sitä, mikä liittyy unelmiin, niiden todeksi elämiseen ja niiden saavuttamiseen. Mä haluan jakaa sen, mitä Mä olen kokenut ja oivaltanut.

Sieppaa Unelmasi
-SuperMepa-