Vegaaninen Parsa-Yrttimuhennos

2,5dl kaurakermaa
n. 2-3dl tuoretta parsaa (parsakimppu)
1 iso sipuli
1dl punaisia kirsikkatomaatteja
1dl keltaisia kirsikkatomaatteja
1dl vihreitä papuja
4 rkl vegaanista pestoa
Tuoretta korianteria muutama hyppysellinen
3tl mustapippuria (jauha mielellään kokonaisista jauheeksi)
2tl ruususuolaa
pieni pala tuoretta inkivääriä
2dl punaisia linssejä
2 porkkanaa

Lämmitä levy miedolla lämmöllä.
Mittaa kattilaan kaurakerma.
Pilko sipuli ja lisää seokseen.
Leikkaa tomaatit puoliksi ja purista puolikkaista tomaatin neste seokseen ja lisää myös puristetut "kuoret"
Lisää mustapippuri ja suola
Pilko parsa ja lisää seokseen.
Lisää pesto ja tuore korianteri
Lisää linssit ja vihreät pavut
Raasta porkkanaa ja inkivääriä seokseen
(Säästä osa annoksen koristeluun)
Hauduta miedolla lämmöllä!
Tarjoile keitetyn perunan kanssa!

Tulet yllättymään miten herkullista ruoka on!! ❤️

Rakkaudella
-SuperMepa-