10. helmi, 2017

Tervetuloa Terveys!

Minulle elämässä tärkeintä on terveys. Ja koska se on minulle kaikista tärkeintä, laitan terveyteeni myös aikaa ja rahaa.

Se miten olen päätynyt tähän pisteeseen on pitkä tarina ja ehkä kirjoitan siitäkin joskus tulevaisuudessa! Nyt kuitenkin keskityn olennaiseen, eli tähän hetkeen. Oletko koskaan miettinyt, mikä on sinulle tärkeintä? Jos et tiedä sitä lonkalta, niin mieti mihin sinä käytät aikaasi ja rahaasi? Kaikki me itse luomme elämäämme ja sen takia näitä asioita on hyvä pohtia! Jos et ole tyytyväinen omaan rahankäyttöösi ja ajanviettoosi, muuta sitä! Ihmiset sanovat, että muutos on vaikeaa. Muutos ei ole vaikea päinvastoin, mutta vaikeus on se, että sinä et halua päästää irti sinulle niin tutusta ja turvallisesta todellisuudesta. Et edes vaikka se olisi sinulle vahingollinen. Et usko itseesi ja muutokseen. Pelkäät muutosta ja sitä mitä sitten tapahtuu. Tiedän sen erittäin hyvin, koska olen itse läpikäynyt kaiken tämän.

Tämän blogin tarkoitus on jakaa tietoutta parantavasta ruuasta, jakaa reseptejä ja inspiroida terveelliseen elämään! Minulta kysellään nykyään niin paljon reseptejä, neuvoja jne. joten ajattelin että tämä on oiva tapa jakaa omaa intohimoani eteenpäin! Parantajana uskon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja ravitsemus on erittäin tärkeä osa sitä! Päivitän reseptejä reseptikirjaan, joka löytyy samasta valikosta, kun tämä blogi!

Tervetuloa Terveys vuodelle 2017!!! Sinä pystyt mihin vain, jos päätät niin!

-SuperMepa-