SUPERFIILIS AARREKARTTA KURSSI

SUPERFIILIS PÄIVÄ
-Löydä oma sisäinen SuperFiilis- Uskalla olla sinä!

Jokaisella meistä on paljon luovuutta, potentiaalia, taitoa, osaamista ja ennen kaikkea unelmia! Monesti tuntuu, ettei ole aikaa, tilaisuuksia tai voimia lähteä tekemään ja toteuttamaan. Tai jos aikaa ja tilaisuuksia tulee, tuntuu ettei ole taloudellisesti mahdollisuuksia, jäädään odottamaan parempaa hetkeä tai tilaisuutta. Muutos on aina vaikeaa, oli se sitten missä asiassa tahansa. Ihminen tottuu ja takertuu asioihin, jopa niihin joista ei pidä, tai jotka ovat vahingollisia itselleen. SuperFiilis-päivän aikana tehdään erilaisia harjoituksia, jotka saavat sinut inspiroitumaan, vahvistavat sinun potentiaaliasi, luovuuttasi ja niitä asioita joista unelmoit ja joissa olet hyvä! Päivän aikana tehdään SuperMepan itse kehittelemä Superfiilis-kartta (sisäisen potentiaalisi kartta) sinun unelmistasi ja elämästäsi. Matka kohti parasta versiota omasta itsestäsi! Ajatuksesi, potentiaalisi ja omat taitosi saavat tujun potkun kohti päämäärää! Päivän jälkeen sinä huomaat muutoksen omassa olemuksessasi. Inspiroidut elämästä ja saat työkaluja käyttöösi omien päämääriesi saavuttamiseen. SuperFiilis-päivän aikana tehdään erilaisia kehollisuus harjoituksia, jotka vahvistavat sinun potentiaaliasi. Päivään kuuluu myös yrttishotteja, naurujoogaa, erilaisia kehollisuusharjoituksia ja jokainen osallistuja saa SuperMepalta henkilökohtaisen viestin ja lahjan juuri sinulle!

Päivä järjestetään Superfiiliksessä (Eerikinkatu 43 Helsinki) 18.2.2018 sunnuntaina 11-17 Hinta: 70e Sisältää: materiaalit, koko päivän ohjelman, yrttishotteja, kahvit/teet, sekä Parantavan lounaan!

EARLY BIRD HINTA 55e kun maksat kurssin ennen 31.12.2017!!!

 

"Elämä antaa sinulle useita tilaisuuksia, mutta askeleet sinun täytyy ottaa itse. Minä annan sinulle avaimet Superfiilikseen, mutta ovi sinun täytyy itse avata."

SuperFiiliksen mestari
-SuperMepa-