Klassisen hieronnankurssi

Klassisen hieronnan peruskurssi

Hieronta on maailman vanhimpia hoitomuotoja. Klassisessa hieronnassa tavoitteena on vähentää lihasjännityksiä. Erilaisilla hierontaotteilla muokataan lihaksia ja rentoutetaan niitä. Hieronta lisää aineenvaihduntaa, parantaa verenkiertoa, sekä imunestekiertoa, vähentää kipua ja rentouttaa, parantaa nivelten liikkuvuutta ja tuo lisää elastisuutta. Hieronta rentouttaa sekä fyysisesti, että psyykkisesti. Hieronnasta saa apua moniin kehollisiin ongelmiin, ja miksei myös mielenkin!

Klassisen hieronnan peruskurssilla käydään läpi hieronnan perustekniikat. Käydään läpi kokovartalohieronta, niska-hartiaseudunhieronta, jalkojen, sekä käsien hieronta. Opetellaan oikeanlaista työergonimiaa. Opetellaan tekemään hierontaa tuolilla, patjalla, sekä hierontapöydällä! Käydään läpi kattava teoriaosuus ja paljon erilaista käytännön harjoittelua! Tämä kurssi ei valmista sinua ammattihierojaksi, mutta saat tiiviin paketin siitä, mitä hierojan on hyvä tietää ja osata! Jos teet jo hoitotyötä, tämä on loistava lisä ja saat varmasti ison pakillisen uusia työkaluja ihmisten hoitamiseen ja parantamiseen. Kurssi sopii mainiosti kaikille ketkä ovat kiinnostuneita kehollisuudesta, hyvinvoinnista sekä lihasten huollosta! Tai jos haluat hoitaa itseäsi ja läheisiäsi, saat tällä kurssilla työkalut siihen!

Kurssi pidetään Superfiilis Helsingissä 1.4-2.4.2017
La 10-17
Su 11-17

Kurssin hinta: 180e (sisältää alv 24%)
Hinta sisältää opetusmateriaalin, lounaat molempina päivinä, kahvit ja teet, kurssidiplomin

EARLY BIRD HINTA: 150e
Kun ilmoittaudut ja maksat kurssisi ennen 20.2.2017

Opettajana toimii Superfiiliksen perustaja ja omista Mervi Hämäläinen.
Mervi on opiskellut lukuisia ammatteja liittyen hyvinvointiin ja terveyteen. Mervi on valmistunut Klassiseksi- sekä Urheiluhierojaksi vuonna 2008. Hän on toiminut ammattiaharjoittavana hierojana siitä lähtien. Mervi on toiminut fysiohuoltajana urheiluseuroille, sekä tehnyt lukuisia keikkoja hierojana, jopa tv-sarjoissa!
Mervi on opiskellut kiinalaista lääketiedettä 7-vuotta, hän on aromaterapeutti, kiinalaisenlääketieteenterapeutti, Shiatsumestari ja tekee lukuisia erilaisia hoitoja, hemmotteluhoitoja ja on myös itse kehitellyt omia hoitoja!
Mervi on hoitanut ihmisiä jo melkein 10-vuoden ajan ja hän omaa laajan ja monipuolisen kokemuksen alalta. Opettajana Mervi on inspiroiva ja kannustava. Hän haluaa jakaa nyt eteenpäin kaiken oman tietonsa, taitonsa ja kokemuksensa.

Tervetuloa mukaan kehollisuuden ihmeelliseen maailmaan!!
-Mervi-