7. maalis, 2018

ENNAKKOLUULOT!!!

Olen tässä viime päivien ajan paljon miettinyt ennakkoluuloja... Sitä, että mistä ne tulee ja mitä ne meille opettaa. Kaikilla ihmisillä on ennakkoluuloja. Kun on niin monenlaisia tapoja ajatella, elää ja olla. Kun on niin monenlaista syntyperää ja niin erilaisia elämänpolkuja! Mikä on sitten oikea tapa elää ja olla?

Mä olen niin kiitollinen mun työstäni. Olen saanut tutustua erilaisiin ja mielenkiintoisiin ihmisiin. Olen oivaltanut, että meissä kaikissa on valtavasti kerroksia, monta tarinaa, monta kohtaloa, monta ulottuvuutta, silkkaa suurta elämää! Miksi me ollaan sellaisia kun me tänään ollaan ja ajatellaan. Miten meidän elämä on muovannut meitä? Mä uskon, että meidän jokaisen tarkoitus tässä elämässä, olisi olla täysin oma itsensä, kuitenkin vahingoittamatta muita. Vapautua kaikesta mikä meitä kahlitsee, estää olemasta vapaa. Vapaus on parasta mitä voi omistaa. Olla vapaa omassa mielessäsi! Älä käytä arvokasta aikaasi täällä muiden vihaamiseen ja turhiin ennakkoluuloihin. Anna ihmisille mahdollisuus! Ja samalla tavalla sullekkin pitää antaa mahdollisuus! 

Maailmaa ei muuteta paremmaksi vihalla! Sun elämäsi ei muutu paremmaksi vihalla, tai muilla negaatioilla. Lopulta eniten vahingoitat vain itseäsi. Anna anteeksi. Näe mitä sinulla on ja ole kiitollinen. Käytä aikasi heihin, ketä rakastat.

Suuntaa ajatuksesi siihen, mikä sinulle tekee hyvää. Oikeesti, kun me kaikki vaan voitaisiin elää sovussa, ja hyväksyä sen, että ollaan erilaisia, ajatellaan eri tavalla ja eletään elämäämme eri tavoin. Toivon maailmaan enemmän rakkautta! Enemmän toivoa, valoa ja todellista totuutta jokaisen elämään! Me ihmiset pystyttäis niin paljon parempaankin. Me voitaisiin yhdessä muuttaa niin paljon paremmaksi tätä maailmaa! Ja se on mun Superfiiliksen missio! Levittää rakkautta ja lohdutusta! Toivoa ja inspiraatioita! Mun työ on hyvin moninaista. Kohtaan kaikenlaisia ihmisiä. Ihan jokaista ihmissorttia! Ja olen saanut niin valtavasti ymmärrystä siitä, kuinka jokainen meistä on niin tarkoitettu täällä. Olen hoitanut ihmisiä, joilla on ollut rankkoja elämänkokemuksia. Ollaan itketty. Ollaan naurettu. Ollaan oivallettu uudenlaisia näkökulmia! Kaikella on merkitys, suurempi tarkoitus.

Haluan suhtautua kaikkiin ihmisiin rakkaudellisesti, ymmärtäväisesti ja antaen mahdollisuuden jokaiselle. Tämä elä olisi niin paljon helpompi, jos me ei jatkuvasti arvosteltaisi toisiamme tai pidättäis asioita parempina. Se mikä on sulle parempi, ei välttämättä ole mulle parempi. 

Antaa kaikkien kukkien kukkia vaan! Älä koskaan tuomitse ihmistä, kenen tarinaa et tunne! Se jos ajattelee eri tavalla, tai on erilainen, ei tarkoita että olisi huonompi tai arvottomampi. Myös meidän kaikkien kehot ovat todella erilaisia. Ei ole yhtä oikeaa tapaa olla olemassa. Hyvä ystäväni Tytti Shemeikka kirjoittaa Vatsamielenosoitus blogia ja vlogia. Hän puhuu paljon ylipainoisiin ihmisiin kohdistuvista ennakkoluuloista! Varmasti jokaista ihmisryhmää, aatetta, muotoa ja tyyliä kohtaan löytyy ennakkoluuloja! Ja miten turhaa energian ja ihmisten potentiaalin haaskaamista se onkaan!  SE ON RIKKAUTTA, ETTÄ ME JOKAINEN OLLAAN UNIIKKEJA YKSILÖITÄ JA ERILAISIA! Jokaisella on oikeus olla oma itsensä, kunhan ei vahingoita muita!

Love and Peace
-SuperMepa-
Superfiilis Helsinki