26. helmi, 2018

Superfiilis Aarrekartta

Tänään halusin kirjoittaa Superfiiliksen Aarrekartasta! Koska se todellakin on yhden blogitekstin arvoinen! Tutustuin aikoinaan, vuonna 2007 vetovoiman lakiin! Ensimmäisen kerran kuulin siitä yhdeltä sen aikaiselta työkaverilta, joka oli lukenut tämän tunnetun Secret kirjan ja hän selitti minulle intopinkeänä miten vetovoiman laki toimii. Silloin tajusin ensimmäisen kerran ihan oikeasti, että valtaosalle ihmisistä se ei ole luontaista omassa ajatusmaailmassaan! Minulle vetovoiman laki on tavallaan aina ollut osa elämää, ei tosin sillä nimellä vaan ylipäätänsä mielen mahti ja positiivisen ajattelun voima! Mun oma isäni opetti mulle kaiken siitä ajattelutavasta ja se on aina ollut osa elämääni. Tottakai sen asian sisäistäminen on ollut pitkä tie, ja koskaan ei tulla valmiiksi! Aina voi välillä elämän vastoinkäymiset ja muut viedä omaa ajattelua pois tietoisesta ajattelusta! Ja juuri sen takia tarvitaan erilaisia työkaluja, jotta voidaan pysyä tietoisessa ajattelussa ja suunnata ajatukset positiivisiin juttuihin! Se ei todellakaan ole itsestäänselvää! Älä koskaan sokeudu kuvittelemaan, että olisit valmis!

Vuonna 2008 rupesin perehtymään kunnolla positiiviseen ajatteluun, vetovoiman lakiin ja opiskelin Aarrekartta kouluttajaksi. Olen aina ollut erittäin kiinnostunut psykologiasta ja ihmisen mielestä ja aloin perehtymään kunnolla Positiiviseen Psykologiaan! Vuonna 2008 Mä päätin, että jonain päivänä mut palkitaan positiivisena ajattelijana. No se tapahtui vuonna 2016, kun mut ja Superfiilis valittiin Helsingin positiivisimmaksi! Vuonna 2008 perustin myös yritykseni Superfiiliksen! Joten vuosi 2008 on ollut erittäin merkittävää aikaa elämässäni, monessakin suhteessa!Vuonna 2008 aloin myös opiskelemaan Kiinalaista lääketiedettä ja koko mun elämäni mullistui! Mä päätin lähteä toteuttamaan ihan tosissani kaikkia omia unelmiani! Opiskelin lukuisia  alaan liittyviä koulutuksia ja tein suunnitelman määrätietoisesti kulkea kohti tarkoitustani!

 Aarrekartta on harjoitus, jossa tehdään omasta elämästä matka kohti omaa sisäistä potentiaalia! Eli se koostuu useasta eri harjoituksesta ja yksi niistä on tämä leikkaa, liimaa askartele osio! Itsessään pelkkä kartan tekeminen ei riitä, vaan se vaatii tietyt harjoitukset jotta saat aikaan OIKEASTI muutosta elämässäsi, alitajunnassasi ja mielessäsi! Olen tehnyt itse useita karttoja elämäni aikana! Jossain vaiheessa koin, että Aarrekartta on äärimmäisen hyvä väline, mutta siitä puuttuu jotain. Jotain sellaista joka saa aikaan suuren muutoksen! Aloin kehittelemään omaa versiota harjoituksesta. Hyödynsin kaikkea oppimaani Kehollisuuden, mielen ja kiinalaisen lääketieteen maailmasta! Oikeastaan hyödynsin ihan kaikkea oppimaani, myös vanhoja isän opetuksia! Ja BUUM! Jotain ihmeellistä tapahtui...

Vuonna 2015 helmikuussa tein ensimmäisen testiryhmän omassa kodissani. Nimesin harjoituksen Superfiilis Aarrekartaksi! Kutsuin 3 ystävääni kotiini ja tehtiin harjoitus yhdessä! Sen jälkeen alkoi tapahtua ihmeellisiä asioita! Ei mennyt kun vajaa 2 kuukautta harjoituksesta, kun kävelin tyhjän toimitilan ohi kotini lähellä, pysähdyin katsomaan tilaa ja sanoin ääneen: "Siinä on Superfiilis". Se oli maanantai ja torstaina seisoin jo toimitilassa vuokrasopimuksen ja avaimen kanssa. Siitä lähti yksi suurin muutos prosessi elämässäni ja kirjaimellisesti lähdin toteuttamaan täysillä unelmaani! Myös ystävälleni tapahtui todella suuria ja upeita juttuja harjoituksen jälkeen, mutta kerron tässä kirjoituksessa nyt ainoastaan omasta muutoksestani! Seuraavan kerran uskaltauduin tekemään kartan viime vuonna 2017 keväällä uudestaan Superfiiliksen Aarrekartta kurssilla ja tällä kertaa meni vain 2 viikkoa kun suuret muutoksen pyörät lähti pyörimään! Lopetin Vantaan Superfiiliksen, muutin kotini Kampista Ruoholahteen ja henkilökohtaisessa elämässäni tapahtui erittäin radikaaleja muutoksia! Tein syksyllä 2017 vielä ryhmän kanssa toisen kartan ja sama juttu valtavat muutoksen pyörät lähti pyörimään! Ja kun olen tässä seurannut osallistujien elämää ja kuunnellut tarinoita niin tuntuu kyllä aika mielettömältä! Kaikilla muutos ei välttämättä ole ulospäin niin radikaali, mutta pitää muistaa että lopulta kaikki toteutuneet muutokset on aina radikaaleja!  

ystävieni tekemiä Superfiilis Aarrekarttoja!

Mä suosittelen ihan jokaiselle Superfiiliksen Aarrekartta koulutukseen osallistumista! 

Vaikka olen itse Helsingin positiivisin ja Superfiiliksen Mestari, Mä säännöllisesti teen kartan uudestaan! En ole koskaan valmis, vaikka positiivisuuden psykologia ja itsensä toteuttaminen on ollut mulle aina läsnä elämässäni! Ehkä juuri sen takia mulla on mennytkin niin hyvin asiat, koska en ole koskaan pitänyt itseäni tai juttujani itsestään selvänä! En jämähdä, en oleta, en ajattele että olisin valmis. Tiedostan, että positiivisen psykologian ja tietoisen ajattelun kanssa eläminen on jatkuvaa harjoittelua! Ja sitä pitää koko harjoittaa ja ruokkia! Kukaan ei ole valmis.

Jos haluat osallistua Superfiilis Aarrekartta koulutukseen, seuraavat kurssit ovat 7.3.2018 keskiviikkona 11-17 ja 15.4.2018 sunnuntaina 13-19! Kurssin hinta on 70e, sisältää materiaalit, parantavan lounaan, kahvit/teet ja jokainen osallistuja saa pienen lahjan minulta!
Alan myös opettamaan metodiani eteenpäin! Eli ensimmäinen Superfiilis Aarrekartta kouluttaja koulutus Superfiiliksessä 10.-11.6.2018! Jokainen kurssilainen on sen jälkeen oikeutettu järjestämään Superfiiliksen Aarrekartta koulutuksia ja kurssista saa diplomin "Superfiilis Aarrekartta kouluttaja"
Tapahtumien esittelyt löytyvät Superfiiliksen nettisivuilta, eli www.superfiilishelsinki.fi
sekä Facebookista! Jos haluat osallistua, tai kysellä lisää laita viestiä mervi@superfiilis.fi

Löydä oma sisäinen Superfiilis! Ja innostu elämästäsi ihan uudella tasolla!
Rakkaudesta Superfiilikseen
-SuperMepa-
Superfiilis Helsinki
Helsingin positiivisin 2016
Superfiiliksen Mestari