19. helmi, 2018

Parantava Inspiraatio

Tänään kirjoitan erittäin tärkeästä ja rakkaasta aiheesta, nimittäin inspiraatio. Tässä blogissa kerron myös hieman tulevasta Superfiiliksen taidenäyttelystä INSPIRAATIO, joka järjestetään 14.4.2018 Superfiiliksessä!

Yhden päivän näyttely 14.00-23.00 kaikille avoimet ovet! TERVETULOA INSPIROITUMAAN!

 

Inpiraatio on erittäin parantavaa. Inspiroituminen on irtipäästämisen positiivinen tunnetila. Oikeastaan aina pitää päästää vähän irti inspiroituakseen.Jos irtipäästäminen ja luopuminen ahdistaa (usein ne ovat vaikeita prosesseja) inspiroituminen helpottaa! Antaa tilalle uutta energiaa, uusia mahdollisuuksi, uusia näkökulmia, sekä uutta ilmettä! Inspiroitua voi oikeastaan mistä vaan! Inspiroitumista voi ruokkia, sitä voi harjoitella ja opetella. Hyvä neuvo inspiroitumiseen on päästää irti. Päästät irti vanhasta energiasta, tai pinttyneistä ajatuksistasi, uskomuksistasi, tavoistasi, negatiivisista tunnetiloista jne. Heittäydyt inspiraation ihmeelliseen maailmaan, jossa kaikki on mahdollista. Alat tekemään asioita luovuudesta käsin. Inspiraatioista. Sitä voi soveltaa ihan kaikessa. Ajattele, että teet kaiken niin kuin taiteilija, inspiraation intentiolla. Ja tämä toimii myös epämieluisiin asioihin. Annan yhden esimerkin: Olen aina tuntenut hyvin epämieluisaksi tehdä kaikkia Superfiiliksen paperiasioita, eli Suomeksi sanottuna toimistotöitä! Jätän ne aina viime tippaan ja tuskailen sitten niiden kanssa hirveässä paniikissa, kun yrittäjänä ne on kuitenkin pakko tehdä. Noh, ajattelin soveltaa tätä inspiroitumis asiaa myös toimiston puolelle ja aloitin sen niin, että vaihdoin kaikki toimisto tavarat pinkiksi, joka on lempivärini. Kirjoitin kaikki viralliset luvut ja tiedot hienolla ja taiteellisella käsialalla käsin ja kuvitin myös papereita kynttilän valossa ja lempimusiikin soidessa! Heti oma asenteeni muuttui ja koska olen kuitenki aina tykännyt matematiikasta ja ollut siinä erittäin hyvä, aloin jopa tykkäämään laskea ja kirjata Superfiiliksen tapahtumia. KAIKKI ON KIINNI OMASTA ASENTEESTASI JA SIITÄ MITEN ASIAT TEET JA MITEN NIIHIN SUHTAUDUT! Ole siis taiteilija ja tee asioita luovuudesta ja inspiraatioista käsin!

Olen siis jo pitkään työstänyt tulevaa taidenäyttelyäni INSPIRAATIO, viime kesänä sain inspiraation ja idean siihen ja siitä asti olen teoksia työstänyt. Taidenäyttely tulee koostumaan useasta eri palasesta ja nyt paljastan teille mistä! ❤

 

SUPERFIILIS INSPIRAATIO-KORTIT !!!

Yhtenä osana taidenäyttelyä tulee olemaan Superfiiliksen Inspiraatio-kortit! 

Olen itse kuvittanut ja kirjoittanut omalla Inspiraation käsialalla kortit, Inspiraation intentiolla ja energialla. Kortteja on yhteensä 44 ja kaikki tulevat olemaan esillä Inspiraatio taidenäyttelyssä! Näitä kortteja olen suunnitellut jo vuosia, joten olen erittäin innoissani, että jokainen kortti on nyt valmis! 🤪

 

 INSPIRAATIO-SIEPPARIT

Taidenäyttelyssä myös mukana Superfiiliksen uudet INSPIRAATIO-SIEPPARIT! Siepparit, jotka sieppaavat verkkoonsa kaikki Inspiraatiot! Nämä kaunokaiset ovat punottu suurella rakkaudella ja inspiraation energialla! Kun olen öisin punonut näitä sieppareita, olen tuntenut itseni pieneksi hämähäkiksi, joka kutoo salaperäisiä seittejään! 🙃

 

Näyttely tulee koostumaan myös valokuvistani ja aforismeistä. INSPIRAATION VOIMALAUSEISTA!

 

Osana näyttelyä tulee olemaan käsin tekemäni Parantavat korut.

Inspiraatio-korut, Rohkeuden Kantaja-korut, Intuition vahvistaja korut, elementti-korut, chakra-korut, Parantavat kivikorut. 

Näyttelyyn kuuluu myös kauniit Parantavat kivet. ❤

 

Yhtenä osana näyttelyä tulee olemaan tuttu Superfiiliksen YRTTIBAARI!! ❤ Inspiraation ja kevään yrtit! ELI ensimmäistä kertaa INSPIRAATIO YRTTIBAARI, sekä Parantavat eteeriset öljyt! Kerron näistä vielä lähempänä lisää!! 

 

Ja sitten vielä viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä INSPIRAATION MAALAUKSET! ❤

Maalauksia Taivaallisesta Inspiraatiosta ja runokokoelma

"Taivaallinen Inspiraatio ja Luovuuden Henkäys"

SuperMepan Tarinoita Luovuuden Henkäyksestä, sekä parantavasta Inspiraatiosta!

 

SYDÄMELLISESTI TERVETULOA MUKAAN TAIDENÄYTTELYYN 14.4.2018 14.00-23.00 ja tämä taidenäyttely on siis vain yhden päivän ja on kaikille maksuton ja avoin! ❤ Jos et pääse Taidenäyttelyyn, ei hätää kaikki teokset mitä ei myydä näyttelyssä jäävät Superfiilikseen ja ovat sitten osana Superfiiliksen putiikin antia, eli myytävänä! :)

Rakkaudesta Parantavaan INSPIRAATIOON!

-SuperMepa-

Parantaja/Taiteilija

Superfiilis Helsinki