18. helmi, 2018

Hyvää alkanutta koiran vuotta!!!

KOIRAN VUOSI

Perjantaina kirjoitettua...
Tänään heräsin ensimmäiseen koiran vuoden aamuun ja vuodatin parit onnen kyyneleet! Olen odottanut tätä vuotta jo NIIN monta vuotta ja nyt se on todellista!
Nyt jos joku on ihan ulalla siitä, mistä mä puhun, niin pienenä selvennöksenä: Puhun kiinalaisesta vuodesta ja eilen vaihtui Kiinalainen UUSIVUOSI ja tänään on ensimmäinen koiran vuoden päivä! Kiinassa eletään aina jonkin eläinmerkin vuotta, joita on yhteensä 12! Oma vuosimerkki on siis aina 12 vuoden välein! Kiinassa uskotaan, että jokainen eläinmerkki symbolisoi tiettyjä asioita! Koira symbolisoi Rohkeutta, Intuitiota, uskollisuutta, luotettavuutta, rehellisyyttä, herkkyyttä, avoimuutta ja innostuneisuutta! Tunnistan kyllä nämä kaikki ominaisuudet itsestäni, olen syntynyt koiran vuotena! Nämä kaikki tulevat myös olemaan tämän vuoden teemana! <3

Koska tämä on Rohkeuden vuosi, olen päättänyt olla tänä vuonna enemmän rohkea, kuin koskaan ennen. Meinaan toteuttaa hulluimmatkin ideani ja seurata omaa kutsuani, intuitiotani ja ennenkaikkea omaa elämäntehtävääni! Ja onhan nyt oma vuoteni, jolloin kaikki on mahdollista, kun keskittää energiat oikein! Tämä vuosi on minulle merkittävä myös siksi, että Superfiilis täyttää 10-vuotta! Eli Superfiiliksen Juhlavuosi!
Paljon ollaan tehty, että ollaan tähän tultu. Ilman intohimoa ja kutsua tähän paikkaan en olisi kasvanut. Ilman jokaista ikävääkin juonenkäännettä! Jokainen mutka, pidemmällä mittakaavalla on ollut kuitenkin niin merkityksellinen.

Lauantaina kirjoitettua...
Rehellisesti sanottuna, jos olisin lähtenyt seuraamaan omaa egoani, en olisi tänä päivänä SuperMepa! En olisi parantaja joka haluaa muuttaa maailmaa OIKEASTI! 🌟 Olisin täysin taiteilija joka rakentaisin omaa taiteilija profiiliani hullujen mielikuvieni perusteella, olisin vapaa ja villi! Kiertelisin ympäri maailmaa ja kokisin kaiken vaan itselleni! ❤️ ei sekään väärin ole! Meillä on todellakin oikeus nauttia elämästä! 💎 Mutta mun polku on johdattanut mut tähän pisteeseen, jossa Mä haluan parantaa, ja oikeasti vaikuttaa siihen, minkälaisessa maailmassa me eletään ja minkälaista maailmaa me luodaan! Älä ikinä unohda sitä, miten voimakas just sun esimerkki on! Mä olen niin kiitollinen että olen saanut myös elämässäni nauttia kaikesta vapaudesta ja hulluudesta! Olen saanut olla nuori ja pinnallinen! Saanut seikkailla ja sekoilla! Kokea niin paljon kaikkea! Ja uskokaa mua, Mä olen kokenut erittäin paljon kaikkea! Se on niin tärkeää! Koska ei tarvitse haikailla! Näkee erilaisia tapoja elää tätä todellisuutta! Mä vaan niin haluan tehdä maailmasta paremman. Jokaikisellä solullani! Mä en todellakaan tiedä mistä tämä varma voima kumpuaa, mutta jo ihan pienenä lapsena halusin jokaikisenä iltana rukoilla kaikkien ihmisten puolesta. Ja se on aina tullut niin sydämestä! Aidosti ja oikeasti. Mun vaan pitää saada olla minä. Juuri minä sellaisena kuin olen. Mä annan itsestäni ihan kaiken tähän Superfiiliksen missiooni, mutta Mä teen sen täysin omana itsenäni. Se ainut keino, jotta Mä voisin täydellisesti toteuttaa oman elämäntehtäväni täällä! Mä tiedostan sen asian, että kaikki ei ymmärrä mua. Mutta Mä olen ihan aina ollut sen verran outo, et se ei ole mitenkään uutta. MÄ VAIN SYDÄMESTÄNI HALUAN TEHDÄ TÄSTÄ MAAILMA PAREMMAN! <3

Kirjoitan vielä myöhemmin lisää tästä koiran vuodesta, mitä kaikkea se tuo tullessaan!
Kiitos kun luit ajatukseni! Mahtavaa alkanutta koiran vuotta! Muista olla Rohkea ja seurata Intuitiotasi!
Rakkaudella
-SuperMepa-
Superfiilis Helsinki