9. helmi, 2017

Sisäinen potentiaalisi esille!

Tein aikoinaan päätöksen seurata unelmiani ja toteuttaa itseäni 100% 🎉🎉🎉

Olen opiskellut lukuisia kursseja ja koulutuksia kehittääkseni itseäni kokonaisvaltaisesti.   Kaiken oppimani ja kokemani pohjalta olen kehitellyt Superfiilis-kurssin, jonka tarkoituksena on herättää oma potentiaali täyteen iskuun, sekä vahvistaa intuitiota ja jokaisen meidän omaa visiota, omaa kutsumusta. Joskus ei edes välttämättä tiedä mitä haluaa, tai mitä haluaa eniten mutta harjoitteiden ja oikeiden työkalujen kautta asiat selkeytyvät. Vastaavasti vaikka löytäisikin oman kutsumuksensa ja kulkisi kohti omaa unelmaa, tai jo eläisi sitä, se ei tarkoita etteikö sitä enää kadottaisi. Kadottaisi omaa sisäistä paloaan, intohimoaan ja omaa tietään. Ihminen joutuu työstämään sitä läpi elämänsä. Se on elinikäinen prosessi, mutta oikeiden työkalujen kautta maailman ihanin projekti! Mä olen päättänyt antaa avaimet SUPERFIILIKSEEN! 🎉🎉🎉 Superfiilis ei ole mun yksinoikeus! Mä olen saanut kutsumuksen levittämään Superfiiliksen ilosanomaa ihan kaikille! Haluan jakaa kaiken mun tiedon ja taidon, kaikki mun oivallukset, työkalut ja visiot! HALUAN MONISTAA SUPERFIILISTÄ NIIN PALJON KUIN VAIN SUINKIN KYKENEN!!! Meistä jokainen tarvitsee rohkaisua, vahvistusta sekä tietoista päätöstä seurata omaa juttuaan, mitä se sitten ikinä onkaan!SUPERFIILIS!!! 🌟

Olen kehitellyt kurssin "Löydä sisäinen Superfiilis". Tämä tulee inspiroimaan ja rohkaisemaan ihan jokaista osallistujaa vahvasti, myös minua! Odotan erittäin innolla tätä päivää! Ja uskon että kurssille osallistuvat juuri ne henkilöt, joiden on tarkoituskin osallistua! Jos tunnet nyt, että tämä olisi sinua varten, TULE!!! Kun elämä tarjoaa mahdollisuuksia niihin pitää rohkeasti tarttua. Jos ajattelet jatkuvasti "No kyllä mä kerkeen" "Joku toinen kerta sitten" nämä lauseet mielessäsi estävät sinua tulemasta täyteen potentiaaliisi, löytämästä niitä juttuja jotka ovat suinua varten!! Äläl unohda, että elämä on juuri NYT!!! Juuri nyt on elämäsi tilaisuus, sinun aikasi kuunnella omaa intuitiotasi ja seurata sitä polkua, joka on tarkoitettu sinulle!

LÖYDÄ OMA SISÄINEN SUPERFIILIS!!!
Tule mukaan löytämään oma sisäinen Superfiilis ja inspiroitumaan elämästä ihan uudella tasolla! Meillä jokaisella on kyky siihen ja tämän kurssin myötä saat oikeat työkalut vahvistamaan sinun kutsumustasi!

Kurssi järjestetään Superfiilis Helsingissä Eerikinkatu 43

12.3.2017 sunnuntaina klo 11-17

Ilmoittaudu mukaan
mervi@superfiilis.fi

Rakkaudella
Superfiiliksen mestari
-SuperMepa-