5. helmi, 2017

SUPERFIILIS!

Siis apua! Niin paljon asioita tapahtunut, niin lyhyessä ajassa, etten edes tiedä mistä aloitan. En ole kerinnyt kirjoittamaan blogia pitkään aikaan, ja niin monta uutta projektia pulpahtanut Superfiiliksen maailmaan siinä ajassa! Joten nyt yritän pikku hiljaa alkaa purkaa sitä kaikkea mitä on ollut meneillään, mitä on meneillään ja mitä tulevaisuus tuo mukanaan! Joten nyt kirjoitetaan fiiliksellä, nimittäin SUPERFIILIKSELLÄ!

Viime elokuun jälkeen vauhti on ollut hirmuinen! 😳 Nyt kävi ensimmäistä kertaa elämässäni niin, että jopa itse tipahdin oman pulkkani kyydistä! Niin mieletöntä menoa!!! Mutta niin SUPER IHANAA ET MÄ HALKEEN KIITOLLISUUDESTA!

 

OK... hengitän...

Elokuussa minut ja SUPERFIILIS palkittiin Helsingin positiivisimpana.
Sen jälkeen aloin työstämään omaa taidenäyttelyäni "Vapaa minä jo olen".
Näyttely sisälsi valokuviani, kirjoituksiani, aforismejani, maalauksiani, tarinoita, unisieppareita ja koruja. Näyttelyn yhteydessä lanseerasi myös korumallistoni "SuperPUSU" ja "Tarinakoru-mallisto".
Näyttelyni oli marras-joulukuussa.

Joulukuussa vietettiin SuperFiiliksen Joulua! Joulumyyjäisiä ja Joulumuori (SuperMepa) toi Jouluiloa, sekä Superfiiliksen jännittävä JOULUKALENTERI sai suurta suosiota!
Joulukuussa alkoi myös SuperMepan uusi lastenohjelma "SuperMepa Frendeilee". Siitä tulossa pian lisää!

Vuoden alussa sain pitää ansaitsemaani lomaa! Vietin ihanan joulun perheeni kanssa ja tietenkin Joulumuori vieraili lasten luona ja toi aikuisillekin jouluiloa! Äidin kanssa lomailtiin reilu viikko Espanjassa, ihanassa Alicantessa.
Ihan mahtava, ehdottomasti yksi parhaimmista lomistani koskaan! Teki todellakin tehtävänsä!

Tammikuussa, lomilta palattuani SUPERFIILIS räjähti käyntiin tohinalla ja SuperMepamaiseen tapaan Super-draivilla!! Aloitin Superfiiliksen koulutukset ja ensimmäisen kurssin "Intialaisen päähierojan koulutuksen". Oli niin mahtava koulutus, 8 uutta intialaista päähierojaa astui ulos Superfiiliksestä 21.1.2017! Maaliskuussa tulossa jo seuraava kurssi, sekä jatkokurssin 1 Kurssin käyneille! Järjestin myös ensimmäisen "UNISIEPPARI Pajan" tammikuussa ja maaliskuussa taas tulossa uudestaan!
Monia muitakin koulutuksia, kursseja ja pajoja tulossa kevään ja kesän aikana! Näistä olen Super-Innoissani!!! Olemme myös erään rakkaan ystäväni kanssa kehittelemässä yhteistä koulutusta, joka alkaa kesäkuussa!! Tästä lisää kevään aikana!

Naurujooga on myös tullut vahvasti SuperMepan arkeen. Joulukuussa vedin monta keikkaa, kyselyjä sataa nettisivuille viikoittain! Eli tämä vuosi täyttyy Naurulla!!! SUPERFIILIS!!

Uusia taideprojekteja olen kehittelemässä! Sekä yhtä suurinta projektia mitä olen koskaan vielä tehnyt! Nämä vielä toistaiseksi hyvin salamyhkäistä touhua, mutta tämän vuoden aikana, saatte vielä kuulla näistä! Myös Superfiiliksen putiikki avaa toimintansa tämän vuoden aikana aktiivisemmaksi! Superfiiliksessä alkaa "PUTIIKKI-PÄIVÄ"!

Uusia tuulia puhaltaa hurjalla voimalla... nimittäin Superfiiliksessä lanseerataan ennen kesää SuperMepan itsekehittelemiä hoitoja! Valttikortit on otettu käyttöön! Näistä kuulette siis ennen kesää... SuperMepan Uusista hoidoista tulee SuperMahtavat avajaistarjoukset!!! Eli pääsette kokeilemaan ihan mielettömän ihania hoitoja SUPER halvalla!!! SUPERFIILIS!

Eli ihan mielettömiä juttuja meneillään!!! Se on fakta, että mitä enemmän toteutat itseäsi, sitä enemmän alat toteuttamaan lisää. Ainut takaisku tähän alkavaan vuoteen on tullut se, etten päässyt osallistumaan Avantouinnin SM-kilpailuihin, jotka ovat meneillään juuri tällä hetkellä. Harmittaa, olin treenannut tätä varten koko loppuvuoden. Mun pois jääminen oli monen asian yhteissumma. Ne on henkilökohtaisia asioita, joita en tässä ala nyt avaamaan, mutta sanotaan näin: Mun ei ollut tarkoitus tänä vuonna osallistua. Joskus elämä tulee väliin ja jotkut asiat jää toteuttamatta, vaikka olisikin ajatellut toisin. Keskityn niihin asioihin jotka toteutuu, en harmittele niitä jotka eivät toteudu! Yritän ensi vuonna uudestaan osallistua Ähtärissä järjestettäviin Avantouinnin SM-kilpailuihin 2018!

Olen kiitollinen.
Nautin jokaisesta henkäyksestä.
Keskitän mieleni siihen mitä minulla on,
en siihen mitä minulla ei ole.

Elämä on Seikkailu.
Jännittävä Seikkailu.
Heittäydy siihen täysillä!
-SuperMepa-