29. tammi, 2016

SUPERFIILIS!

Mulla on ollut unelma.

Tai oikeastaan niitä unelmia on ollut aika monta.
Nuorena mun oli hyvin vaikea valita mitä haluaisin tehdä, kun vaihtoehtoja ja kiinostuksia oli niin monta. Siksi mä päätin jo hyvin nuorena, et teen kaikkea mahdollista ja toteutan itseäni. Se oikeastaan kiteytti kaikki mun unelmat yhdeksi unelmaksi.

Mä oon jostain syystä syntynyt yrittäjäksi.
Pienenä tein kaikkea mahdollista käsilläni. Piirsin, nikkaroin, keräsin kiviä ja kukkia.
Kun olin saanut tarpeeksi tuotoksia aikaan, avasin pihalle oman putiikin.
Mun lapsuudenkotini pihan lapsien kanssa perustettiin oma kukkakauppa keskeiselle kadulle, kadun varteen. Homma oli hyvin organisoitua. Pienimmä kävi keräämässä kukat, vähän vanhemmat teki kimput ja vanhimmat myivät kukat asiakkaille. Näitä tarinoita mun lapsuudesta olisi pilvin pimein.

Koulussa olin aina hyvin yrittäjä henkinen.
Oma aloitteisesti perustettiin bändi, oma Pekka Töpöhäntä musikaali, tanssiryhmä ja omalla vapaa-ajalla harjoiteltiin. Esiinnyttiin jokaisella saralla ja jostain saatiin rahaakin.
Yläasteella perustettiin oma kioski meidän koulun aulaan. Myytiin karkkia. Meillä oli siis oma karkkiputiikki, jota pyöritettiin välitunneilla.

6-vuotiaana olin isäni kanssa kirkossa, jossa oli esiintymässä Ella Lahtinen, sen ajan tenavatähti. Sanoin iskälle, että mä haluun olla samanlainen. Seuraavalla viikolla isä ilmoitti mut kirkon lapsikuoroon. Seuraavan kesän harjoittelin mökillä laulua, pianoa jo soitin. Hyvin nopeasti pääsin kuorossa laulamaan sooloja. Kuoroissa lauloin 22-vuotiaaksi asti, lisäksi laulutunneilla. Mulla oli oma bändi, jonka kanssa treenattiin ja esiinnyttiin. Itseasiassa mulla on ollut monta bändiä joissa olen ollut solisti, soittanut pianoa tai kitaraa. Oon myös tehnyt erilaisissa tapahtumissa ja juhlissa omia laulu- ja säestyskeikkoja, joista oon saanut rahaa.

2004 perustin ensimmäisen yritykseni. Ohjelmapalveluyritys Hi Energy.
Järjestettiin asiakkaille aktiviteettejä luonnossa, tonttupalveluja ja seikkailuja, ohjelmapalveluja ja tapahtumia. Suurin tapahtuma joka järjestettiin oli Suomen Keittiömestareiden Talvipäivä. Tähän tapahtumaan osallistui kaikki Suomen keittiömestarit ja tapahtuma kesti 2 päivää.
Meillä oli myös oma pikkujoulushow "Kaupungin paras pukki" jota markkinoimme eri firmoille ja tehtiin paljon keikkoja. Tähän aikaan tein myös paljon juontokeikkoja.
2005 olin Mallorcalla hotelleissa entertainerina, tanssin Kabareetanssiryhmässä sekä tein laulukeikkoja.
2006 olin Lapissa järjestämässä asiakkaille erilaisia talviaktiviteetteja. Lumikenkävaelluksia, hiihtovaelluksia, pilkkimistä, retkeilyä, iltaohjelmaa ja lisäksi toimin musiikkivastuussa. Säestin ja pidin asiakkaille konsertteja, jossa lauloin ja soitin flyygeliä! 💖
2007 toimin radiojuontajana ohjelmassa "Tuhat kiloo dynamiittia". Samaan aikaan toimin pääkoordinaattorina Dynamite-festivaaleilla, jota järjestettiin 6kk.
2009 perustin Superfiiliksen Vantaalle Myyrmäen urheilupuistoon. Täällä toimii edelleen yksi Superfiiliksen toimipiste.
2010 olin mukana perustamassa ravintolaa Pizza driver. Tähän aikaan opin kaiken ravintolan perustamisesta ja pyörittämisestä.
2015 keväällä perustin Superfiilis Helsingin.
Samaan aikaan olen koko ajan opiskellut erilaisia koulutuksia ja kursseja. Titteleitä ja ammatteja on kertynyt niin paljon ettei enää jaksa edes niitä luetella.

Mulla on oma taiteilijabrändi Design HelenaTee. Teen koruja, pääkoristeita, virkkaan, sävellän, kirjoitan runoja, kerään yrttejä ja teen niistä erilaisia luontaistuotteita, pilvin pimein erilaisia käsitöitä, mistä nyt milloinkin inspiroidun. Laulan ja soitan pianoa. Teen omia biisejä. Tanssin esiintyvässä tanssiryhmässä ja lisäksi soolona tanssin ja laulan.
Oon kerännyt omista runoistani runokokoelman "Taivaallinen inspiraatio ja Luovuuden henkäys". Mulla on oma pusuhuuli-korumallisto "SuperPusu". Ompelen mun omat esiintymisvaatteet ja paljon muuta.

Järjestän erilaisia kursseja ja koulutuksia. Helmikuussa on tulossa 13.2 Valoa Kaamokseen kurssi. Lisää on tulossa ensi kevään aikana... Ja jatkossa ympäri vuoden.
Järjestän asiakkaille erilaisia ohjelmapalveluja. Ja sitten tietenkin mun rakas hoitotyö. Mä olen parantaja. Teen hyvin monenlaisia vaihtoehtohoitoja. Olen kehitellyt oman Intuitiohoidon.

Niin mulla on ollut unelmia.
Monta unelmaa on jo toteutettu, monta unelmaa on toteutettavana.
"Tärkeintä ei ole päämäärä, vaan matka kohti päämäärää".
Mä toteutan itseäni, olen oma itseni ja nautin siitä mitä teen. Tai oikeastaan rakastan.

Halusin vähän avata tässä ensimmäisessä blogissani omaa itseäni.
Sitä kuka mä olen ja mistä mä oikein tulen.

Mä olen SuperMepa!!!